Vacature machinist grond weg en waterbouw Purmerend

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend

Over de functie

Draaien op goed onderhouden machines tot en met maximaal 40 ton. Projecten waar jij met een trots gevoel op terug kan kijken. Werken in een team van ambitieuze vakmensen welke met een hoop humor en lol samen het beste uit de dag halen.

Is dit kort samengevat waar jij als machinist naar opzoek bent? Lees dan gauw verder!
Wij zijn op zoek naar een allround kraanmachinist die het leuk vindt om zowel het stadswerk als grondverzet werk uit te voeren. Dat betekend dat jij wordt ingezet om taluten te graven, schoeiingen te plaatsen, egaliseren, werkzaamheden rondom de stratenmakers maar jij ook bezig kan gaan zijn met grondbewerking. Wij zetten jouw in, in jouw kracht.
Jij zult gaan draaien op kranen tot en met maximaal 40 ton. Dit zijn zowel rups als banden kranen.
Wij bieden jou een professionele werksfeer, mooie projecten en goed onderhouden machines. Wij hebben alleen nog jouw vakmanschap nodig!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een professionele, gedreven kraanmachinist die geniet van wat hij doet. Iemand die mooie projecten wilt neerzetten waar hij met een trots gevoel op kan terug kijken. Maar ook iemand die van een geintje houd. Hard werken moet gepaard gaan met een hoop lol.

Verder ben jij in het bezit van;
- Rijbewijs B (e)
- VCA-B
- Bij voorkeur Soma of SPG opleiding

Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent bij Bowers dat we onze mensen een zekere en stabiele basis met goede primaire voorwaarden kunnen bieden. Daarnaast bieden wij:

- De mogelijkheid om extra vakantie dagen te sparen (tijd voor tijd)
- Pensioenregeling en eventuele reiskostenvergoeding
- Prettige werksfeer binnen en financieel gezonde organisatie
- Uitzicht op een vast contract

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen, appen of bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via