Vacature machinist grond weg en waterbouw Haarlem

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem

Over de functie

Ben jij een betrokken machinist? Ben jij een echte teamspeler? Ben jij niet te beroerd om uit de kraan te stappen?
Dan is de hele wereld op zoek naar jouw!

Maar als jij goed kan draaien, jij alles geeft voor jouw werkgever en jij trots wilt zijn op jouw projecten, dan ga jij toch op zoek naar mooie projecten die goed bij jouw wensen en interesses liggen?!
Wij zijn op zoek naar een allround kraanmachinist die het leuk vindt om zowel het stadswerk als het grondverzet uit te voeren. Dat betekend dat jij wordt ingezet om taluten te graven, schoeiingen te plaatsen, egaliseren, werkzaamheden rondom de stratenmakers uit te voeren maar jij ook bezig kan gaan zijn met grondbewerking. Wij zetten jouw in, in jouw kracht.
Jij zult gaan draaien op kranen tot en met maximaal 40 ton. Dit zijn zowel rups als banden kranen.

Wij beseffen dat jij kraanmachinist bent geworden omdat jij op mooie, goed onderhouden kranen wilt draaien. Deze stellen wij dan ook beschikbaar, maar vragen jou op jouw beurt hier ook goed mee om te gaan.
Wij bieden jouw projecten die bij jouw passen maar zijn op onze beurt op zoek naar jouw professionaliteit. Althans, tijdens werktijd!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een professionele, gedreven kraanmachinist die geniet van wat hij doet. Iemand die mooie projecten wilt neerzetten waar hij met een trots gevoel op kan terug kijken. Maar ook iemand die van een geintje houd. Hard werken moet gepaard gaan met een hoop lol.

Verder ben jij in het bezit van;
- Rijbewijs B (e)
- VCA-B
- Bij voorkeur Soma of SPG opleiding

Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent bij Bowers dat we onze mensen een zekere en stabiele basis met goede primaire voorwaarden kunnen bieden. Daarnaast bieden wij:

- De mogelijkheid om extra vakantie dagen te sparen (tijd voor tijd)
- Pensioenregeling en eventuele reiskostenvergoeding
- Prettige werksfeer binnen en financieel gezonde organisatie
- Uitzicht op een vast contract

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen, appen of bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via