Bouwkundig werkvoorbereider Rotterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een dynamische en levenslustige werkvoorbereider uit de omgeving van Rotterdam. Iemand die wij samen met ons projectteam verantwoordelijk kunnen maken voor de bouwtechnische, plan technische en logistieke voorbereiding van meerdere grote, maar ook kleinere renovatie projecten. Voel jij je aangesproken? Lees dan gauw verder en neem contact met ons op!

Als werkvoorbereider op onze afdeling zal jij je bezighouden met het controleren van de werktekeningen, de uitvoerbaarheid, de voortgang van de projecten en maak jij de planningen en schema’s voor de betreffende renovatieprojecten. Ook zal jij betrokken worden bij de inkoop van de benodigde materialen.
Wij verwachten van iedereen op de afdeling mee te denken over hoe dingen efficiënter en beter kunnen. Ook verwachten wij van jouw dat jij goed kan communiceren met jouw directe collega’s, maar ook met de projectleider en uitvoerders. Jij stopt niet wanneer het werk begonnen is, jij bewaakt de voortgang, en doet er alles aan om geen onnodige vertraging op te lopen.

Wat wij vragen

Wij zoeken een werkvoorbereider met een relevante MBO-opleiding in de richting van de bouwkunde met werkervaring als bouwkundig werkvoorbereider.
Daarnaast is ons ideale werkvoorbereider zelfstanding en creatief in het bedenken van oplossingen.
Jouw vrienden omschrijven jou als enthousiast, flexibel en communicatief sterk.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Daarnaast bieden wij:

- Persoonlijke loopbaanbegeleiding
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Pensioenregeling
- Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen, appen of bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via