Gas/Water Monteur Hoofddorp (VIAG AVP/VP)

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp

Over de functie

40-urige werkweek | € 2.750 - € 3.200 | AVP | VP | Monteur Gas
Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als gas/water monteur voor de regio Amsterdam.
In ons team ga je aan de slag met diverse projecten op het gebied van aanleg en saneringen van gas en waterleidingen. In een team met een kraanmachinist en een VOP-er pak je de mooiste projecten aan, zowel de combiprojecten (gas, water, elektra), als de solo klussen.
Naast de gebruikelijke voorkomende werkzaamheden, rapporteer je de voortgang van de planning, verricht je de werkzaamheden volgens de huidige (strenge) veiligheidsmaatregelen en ben je zelfstandig in staat de het meerwerk te signaleren.
Binnen de teams is ruimte genoeg om te worden ingezet in de ploeg van de saneringen, nieuwbouw of het onderhoud.

Wat wij vragen

Wij zoeken een leuke, nieuwe collega die in het bezit is van de afgeronde vakopleiding (minimaal MBO niv2), aangevuld met de certificaten VIAG (A)VP, BHV, VCA en Veilig Werken Langs de Weg.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat je opgeleid wordt door ons!

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Tevens beoordelen ons huidige collega's werken bij Bowers met een 8!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via