Werkvoorbereider Maarssen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Maarssen

Over de functie

Als werkvoorbereider ben jij dagelijks bezig met het organiseren van projecten van begin tot eind. Deze projecten lopen uiteen van verbouwing, renovatie en restauratie projecten, maar ook nieuwbouw voor zowel particulieren als bedrijven.
Samen met twee gezellige, moderne collega's ben jij verantwoordelijk voor het aannemen, opzetten en voorbereiden van de projecten die zullen worden uitgevoerd door de timmerlieden buiten. Deze groep bestaat uit 12 timmerlieden variërend van jong en onervaren tot vak volwassen en zeer ervaren.
Het bedrijf waar jij komt te werken is een moderne club waar met een hoop lol gebouwd wordt aan mooie projecten.

Functie eisen

Bouwkundige opleiding op MBO niveau 3/4
Vca
Minimaal 1 jaar ervaring in de werkvoorbereiding

competenties:
Humor
betrouwbaar
Nauwkeurig
Een goed organisatievermogen
Analytisch vermogen
Communicatief sterk
Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo bij deze opdracht de werktijden lekker flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.

Doorsturen
 
Deel deze vacature via