Uitvoerder / Projectleider mutatiewoningen Wormerveer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Wormerveer

Over de functie

In je hart ben jij uitvoerder, jij staat nog altijd het liefst buiten op het project. Toch wil jij ook jouw kwaliteiten binnen als werkvoorbereider niet onbenut laten. In de rol van projectleider ben jij zowel binnen als buiten aan het werk. Jij doet een groot deel van de werkvoorbereiding zelf, zoals onder andere het inplannen en aansturen van personeel, materialen inkopen en jij doet de communicatie met onderaannemers.
Buiten ben jij op meerdere mutatieprojecten tegelijk bezig met onder andere het opnemen van meer- en minderwerken, het opleveren van de projecten en de controle op de uitvoerende werkzaamheden.
Oftewel, jij weet ten alle tijden wat er speelt op meerdere mutatie projecten tegelijk. Zo schakel jij constant met de uitvoerende jongens buiten en ben jij binnen onmisbaar.

Functie eisen

- Afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het mutatie en onderhouds werk
- Rijbewijs B (E)
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Verder ben jij:
- Stressbestendig. Ondanks de druk van verschillende mutatieprojecten tegelijkertijd, weet jij het hoofd cool te houden
- Ambitieus, jij durft vooruit te kijken, stappen te maken en mee te gaan in de snelle groei van het bedrijf
- Zelfstandig, maar jij kan ook goed in een team functioneren
- Klant gericht en zeer flexibel ingesteld

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.

Bel ons gerust voor meer informatie.

Doorsturen
 
Deel deze vacature via