Distributiemonteur gas (AVP VIAG) Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Alkmaar

Over de functie

Monteur Gas | Water | Hoofdleidingen | Buizenlegger | € 2.600 - € 3.200

Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als gas/water monteur voor de regio Alkmaar.
In ons team ga je aan de slag met diverse projecten op het gebied van aanleg en saneringen van gas en waterleidingen. Denk hierbij aan hoofdleidingen, dienstleidingen, stijgleidingen en huisaansluitingen.
We hebben zowel combiklussen (gas/water) als solo-klussen. Bij voorkeur heb je ervaring met gietijzer, PVC, lassen en wanneer je in het bezit bent van PE-laspas (NTA 8828) of bereid bent deze te halen, ben je helemaal al helemaal ons "top-gewenste" collega.
Naast de gebruikelijke voorkomende werkzaamheden, rapporteer je de voortgang van de planning, verricht je de werkzaamheden volgens de huidige (strenge) veiligheidsmaatregelen en ben je zelfstandig in staat de het meerwerk te signaleren.

Je komt te werken in een team waar jij veel contact hebt met je directe collega's, maar ook veel overleg hebt met de uitvoeder, projectleider en werkvoorbereider.

Wat wij vragen

Wij zoeken een nieuwe collega die in het bezit is van de afgeronde vakopleiding (minimaal MBO niv2), aangevuld met de certificaten;
- VIAG (A)VP
- BHV
- VCA-B
- Veilig Werken Langs de Weg

Wanneer een of meerdere certificaten verlopen zijn, kunnen ze ook via ons opnieuw behaald worden.

Wij zoeken kandidaten die in loondienst aangenomen worden, maar ook zzpers zijn vrij om te reageren.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo zijn de werktijden flexibel en heb je voldoende vrije tijd. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, overwerktoeslagen, reiskostenvergoeding, telefoon bij een financieel gezonde werkgever.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via