Projectbegeleider Afbouw en Stucadoring Wormer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Wormer

Over de functie

Een afwisselende baan voor een ondernemende projectbegeleider afbouw en stukadoren. Wij zoeken ter versterking van ons team een duizendpoot die de volgende taken en werkzaamheden kan en wil verrichten.
Lopende projecten begeleiden zoals buitengevel renovatie projecten, stucwerk, isolatie en afbouw waarbij jij ervoor zorgt dat zaken goed verlopen en met een hoge kwaliteitsstandaard worden opgeleverd.
De projecten zijn onder andere voor de zakelijke markt zoals woningcorporaties, VVE's, waar het o.a. gaat om planmatigonderhoud, mutatieprojecten etc.
Ook de particulieremarkt wordt bedient, waarbij de opdrachten echt heel verschillend zijn, van badkamers, huiskamers tot een complete woning.
Naast de projectbegeleiding verzorg je een stuk werkvoorbereiding, woon je bouwvergaderingen bij en stel je samen met je collega(s) de begrotingen op.
Je lost acute problemen op de bouwplaats op, je bent niet bang voor vieze handen en je herkent positieve kwaliteiten bij anderen.

Wat wij vragen

Wij vragen een afgeronde MBO opleiding die bouw gerelateerd is;
Goede motivatie en drive
Verzorgd voorkomen en positieve instelling omdat je veel met klanten te maken hebt
Probleemoplossende instelling
Rijbewijs B is noodzakelijk omdat je regelmatig onderweg zult zijn naar projecten

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken mogelijk meestal mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via