Aankomend wegmarkeerder Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBOMBO
Standplaats Nieuw-Vennep

Over de functie

Wegmarkeering | Belijning | Pleinen | Wegenbouw | Haarlemmermeer
Wij zijn hard op zoek naar een nieuwe teamspeler, die graag het schitterende vak wegmarkeeringen wil leren in de praktijk van leuke collega's.
Binnen ons team gaan wij jouw opleiden van beginner tot zelfstandig markeerder, ook al gaat dit met vallen en opstaan, we doen dit met frisse humor en de juiste werkmentaliteit.

Geen dag zal hetzelde zijn; je gaat met twee ervaren collega's op pad en je komt op veel verschillende plekken.
Zo kan je maandag beginnen met het aanbrengen van wegmarkeerdingen op een druk kruispunt, zo kan je dinsdags weer aan de belijning van een landelijke snelweg werken, om woensdags in een groot DC de belijningen van de aanrijroutes aan te brengen.

Zoals je ziet, geen dag is hetzelfde, hierdoor kan het zijn dat de werktijd erg variëren.
Wij zoeken iemand die niet vies is van overwerk en die zowel 's ochtends als 's avonds z'n mannetje staat.

Wat wij vragen

Binnen het team leiden wij je op tot zelfstandige collega die we met een gerust hart met een bus op pad sturen.
Ben je al een beetje ervaren met werken in de wegenbouw of heb je al belijningservaring, dan is dat mooi mee genomen.
Wij zoeken vooral naar een collega die leergierig is naar het vak van de markeeringen onder de knie te krijgen, die houd van werken in de buitenlucht en interesse heeft in diverse machines.

Wij rijden elke dag vanuit Nieuw-Vennep naar de werken toe, zodoende zoeken we iemand die in het bezit is van rijbewijs en eigen vervoer.
Bij voorkeur iemand uit de regio Haarlemmermeer.

Wat wij bieden

Direct een contract, geen uitzendwerk dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via