Assistent Uitvoerder GWW Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp

Over de functie

€ 2100 - € 2750 | Uitvoerder | Wegenbouw | Grondwerk

Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als assistent uitvoerder GWW voor de regio Haarlemmermeer.

Ben jij in de fase van je carriere dat je klaar bent voor de volgende stap?
Heb jij voldoende rioleringen gelegd, heb jij genoeg meters bestraat?
Wij helpen je graag met jouw ontwikkeling, doormiddel van gerichte opleidingen en cursussen, daarnaast leer je het vak van ervaren collega-uitvoerders in de praktijk.

Je begint als voorman van de ploeg en wij begeleiden je vanuit die functie geleidelijk door naar de volgende stap als uitvoerder.

Samen kijken we welke opleidingen jij het beste kan volgen, samen met de projectleider evalueer je de groei en naar mate de tijd verstrekt, krijg je steeds grotere eigen projecten.
Naar mate het proces vordert maken we je steeds verantwoordelijker voor de afronding van de projecten, de financiële aspecten, aan- en afvoer van het benodigde materieel en materiaal, rapporteren van het meer- en minderwerk en het (bege)leiden van de ploegen.

Wat wij vragen

Wij zoeken een collega die klaar is voor de volgende stap in zijn carrière en wil doorgroeien naar de functie van uitvoerder.

Wij vragen wel dat je in het bezit bent van een afgeronde MBO opleiding (niv 2, 3 of 4) in de richting van de Grond-, Weg en Waterbouw of Civiele Techniek, werkervaring hebt in de uitvoering van projecten zoals rioleringen, wegenbouw, grondverzet of bestrating en dat je interesse hebt om RAW, UAV en UAV-GC te leren.

Wat wij bieden

Direct een contract, geen uitzendwerk dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten. Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via