Tekenaar Civiele techniek Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp

Over de functie

Als PLC-programmeur zul je komen te werken in een dynamisch team.In samenwerking met de afdelingen elektrische en mechanische engineering wordt een ontwerp gemaakt voor de besturing van het proces. Het analyseren van het proces, alsmede het programmeren van PLC's en servo systemen behoort tot de de aanleg van recreatiegebieden en groenvoorzieningen. Ook ondergrondse infra zoals riolering traces en kabels- en leidingen komen aan de orde.
Je verwerkt de meetgegevens op tekeningen met behulp van AutoCad en je overlegt steeds met alle betrokken partijen.

Functie eisen

Je hebt een minimaal technische MBO-opleiding afgerond en jezelf ontwikkeld tot een gedreven professional met minimaal één jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Gedegen kennis van PLC Kennis van de nodige meettechnieken en software
Zelfstandig kunnen functioneren binnen de ontwerpafdeling en engineeringsafdeling
Communicatief vaardig
Secuur
Praktisch en oplossingsgericht ingesteld
Ervaring in de GWW en kennis van de praktijk is een eis

Wat wij bieden

Je hebt een minimaal technische MBO-opleiding afgerond en jezelf ontwikkeld tot een gedreven professional met minimaal één jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Gedegen kennis van PLC systemen is essentieel.In deze functie is het van groot belang dat je nauwkeurig bent, beschikt Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te volgen die horen bij jouw wensen en vakgebied.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé.
Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Doorsturen
 
Deel deze vacature via