Uitvoerder Combi (Gas, water, elektra) Amersfoort

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amersfoort

Over de functie

Uitvoerder Combi | Gas | Water | Elektra | Leidingen
Ben jij de veelzijdige uitvoerder die de ploegen kan aansturen, die ervoor zorgt dat de leidingen niet in de knoop komen, lees dan verder.
Wij zijn op zoek naar een stevige collega die de verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijke gang van zaken op de projecten.
Iemand die weet waar het geld verdient wordt, maar ook oog heeft voor de ontwikkeling van zijn collega's. Iemand die de onderaannemers aanstuurt, maar ook de voorschriften m.b.t. kwaliteit, milieu en veiligheid naleeft.

Je krijgt de vrijheid om de projecten te begeleiden, jij bepaalt namelijk de uitvoeringstechniek, de materiaal keuze en de hoeveelheden; je leidt overleggen, voert het werk uit op een efficiënte manier, houdt de administratie bij en beloont de ploegen die hard gewerkt hebben af en toe op een broodje kroket.

Wat wij vragen

Op de eerste plaats zoeken wij een leuke collega, iemand van wie wij op kantoor iets kunnen leren.
Uiteraard heb jij MBO+ werk- en denkniveau en ben je in het bezit van de relevante opleidingen die nodig zijn om het werk te mogen uitvoeren.
Denk hierbij aan VIAG, BEI, VCA VOL, Veilig Werken langs de Wegen, Hygiënisch werken aan het Water en dergelijke certificaten.

Jij beschikt over leidinggevende capaciteiten, materiaalkennis, relevante werkervaring en je bent kostenbewust.

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via