Werkvoorbereider Kabels en Leidingen (Combiwerk) Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam

Over de functie

€ 2750 - € 3200 | Werkvoorbereider | GWW | Bouwkundig | 40-urige werkweek

Als werkvoorbereider Kabels en Leidingen (Combi werk) heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie. Tot je primaire taken behoren het het tijdig voorbereiden van de diverse activiteiten op basis van het bestek, de geldende normen, specificaties en voorschriften ten behoeve van diverse projecten. Je overlegt regelmatig over de voortgang waarbij je proactief meedenkt over eventuele verbeterpunten en onderhoudt contacten met opdrachtgevers en vergunningverlenende instanties.

Wat wij vragen

Voor de functie van werkvoorbereider kabels en leidingen zijn wij op zoek naar gemotiveerde, doelgerichte, teamspelers met een flexibele instelling. Verder vragen wij een afgeronde MBO/HBO opleiding civiele techniek of vergelijkbaar. Je bent in het bezit van het certificaat VCA basisveiligheid en ervaring met werken met MS Office. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bereidheid tot het verrichten van werkzaamheden op diverse projectlocaties, waarbij overnachting elders noodzakelijk kan zijn. Ook als je nog geen ervaring hebt met de genoemde werkzaamheden, maar dit graag wilt leren nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via