Renovatie timmerman Haarlemmermeer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats haarlemmermeer

Over de functie

Timmerman | 40 uur per week | € 32.000,- | Renovatie | Vast contract
Wij zijn ter uitbreding van ons uitvoerende team opzoek naar een zelfstandig timmerman en een assistent timmerman.
De verschillende gave projecten vinden plaats tussen Leiden en Amsterdam en varieren van volledige renovatie van karakteristieke villa's en Amsterdamse grachtenpanden tot aan bedrijfsunits.
Deze worden over het algemeen volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Kortom veel afwisseling en mooi timmerwerk. Je zult bezig zijn met lijstwerk, plafonds, keukens, badkamers, wanden,
aftimmerwerk, klein loodgieterswerk, klein elektra etc.

Lijkt het jou leuk om jezelf in te zetten voor dit enorm gave renovatie project? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar gedreven timmerman. Voor jou is gewoon goed de standaard. De bouw is jouw passie en dat straal jij uit. Vakmanschap is belangrijk maar een positieve instelling en de wil om er voor te gaan is voor ons nog veel belangrijker. Verder ben jij minimaal in het bezit van:

- VCA diploma
- Relevante MBO Diploma of voldoende aantoonbare werkervaring

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende bouwprojecten die er tot in lengte van dagen zullen blijven staan.
Onze organisatie groeit gecontroleerd en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
Maar misschien wil jij jouw ervaring wel delen met nieuwe vakgenoten, ook dat behoort tot de mogelijkheden.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke situatie en een goede balans tussen werk en privé.
Jij mag rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding bij een professionele werkgever.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via