HBO-starter Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Amsterdam

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde starter die zijn eigen toekomst gaat bepalen!
Ben jij net afgestudeerd en hard op zoek naar een afwisselende en interessante baan in de ondergrondse infra?
Dan hebben wij waar jij naar op zoek bent. Je start in de werkvoorbereiding en zal deze afdeling gaan ondersteunen en waar mogelijk de huidige processen optimaliseren. Daarnaast zal je meewerken in de dagelijkse praktijk op de projecten (uitvoering/werkvoorbereiding). Wij zoeken collega’s die met een andere blik naar ons werk kijken, die niet denken “we doen wat ze hier altijd al deden”, maar juist vragen waarom we dit zo doen en of het op een andere manier niet veel efficiënter is.

Jij leert van ons, wij van jou.

Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt in deze fase van je loopbaan en daarbij krijg je tevens de gelegenheid om bij diverse disciplines mee te kijken/werken.

Wat wij vragen

Wij zoeken nieuwe collega’s die in de afrondende fase zitten van hun opleiding of deze hebben afgerond en op zoek zijn naar een mooi bedrijf om de frisse ideeën in de praktijk te brengen.
Je bent enthousiast en proactief en neemt initiatief waar mogelijk.
Je volgt een HBO opleiding, of hebt deze net afgerond, bijvoorbeeld (technische) Bedrijfskunde, Bouwkunde of Civiele Techniek en wil graag aan de slag in de ondergrondse infra. Ervaring is een pré, geen vereiste.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Daarnaast bieden wij:
- Persoonlijke loopbaanbegeleiding
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Pensioenregeling
- Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via