Timmerman / technische dienst vakantiepark Haarlem

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem

Over de functie

Ben jij technisch vaardig, hou jij van afwisseling en ben jij graag aan het werk in een gezellig omgeving? Lees dan gauw verder!

Wij zijn op zoek naar een leuke en vaardige timmerman welke uitdaging ziet in ieder project op het park. Of dit nou kleine reparatie / renovatie klusjes zijn of dat het gaat om het bouwen van complete nieuwe accommodaties. Jij bent een echte aanpakker en rust niet voordat de klus is afgerond. Er kan namelijk in de drukke periodes een behoorlijke druk op staan. De minder drukke periodes geven jou de gelegenheid om klusjes te doen waar je normaal niet aan toe komt.

Jij maakt deel uit van een klein, gezellig, vakkundig en professioneel team. Om deel uit te kunnen maken van dit team ben jij zeer allround. Zo ben jij vaardig met het reguliere timmerwerk, straten, klein elektra en klein loodgieterswerk. Daarnaast ben jij werkzaam in een zeer gezellig omgeving en krijg je te maken met (bijna) alleen maar vrolijke mensen om je heen. Natuurlijk krijg jij ook te maken met mensen die minder tevreden zijn. Hier moet jij op een professionele mee om kunnen gaan.

Denk jij dat jij vaardig genoeg bent en dat jij gelukkig wordt een op gezellige maar vaste locatie? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat wij vragen

Niet alleen ben jij een bouwkundige alleskunner, ook ben jij gezellig en weet jij hoe je het mensen naar hun zin kan maken. Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben jij zeer initiatiefrijk en een echte aan pakker.
Verder ben jij in het bezit van;

- VCA-B of ben jij bereid deze te halen
- Rijbewijs B het liefst ook E
- Minimaal MBO 3 diploma in de richting van bouwkunde of voldoende bouwkundige ervaring

Wat wij bieden

Een unieke werkplek met zeer afwisselende renovatie / bouwprojecten. Wij bieden jouw goede primaire voorwaarden. Daarnaast vinden wij de volgende zaken belangrijk:

- Wij geven de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Uiteraard hebben wij aanvullende voorwaarden, zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding
- Uitzicht op een vaste baan
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie
Doorsturen
 
Deel deze vacature via