Projectontwikkelaar Diemen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Diemen

Over de functie

Als Projectontwikkelaar heb je een brede functie met veel verantwoordelijkheid. Je wordt vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie bij het ontwikkeltraject van woon- en planconcepten betrokken. Hierbij ga je proactief en creërend te werk. Op een professionele wijze breng jij het project in de markt. Het kan hierbij gaan om binnenstedelijke herontwikkeling tot en met volledige nieuwe grond posities.

Je taken en verantwoordelijkheden:
Het inschatten en toetsen van de (financiële) haalbaarheid, het rendement en de voortgang van projecten.
Het zorgdragen voor het inschakelen van de juiste (onder) aannemers, u vergelijkt hiervoor offertes van onderaannemers en leveranciers en bent daarnaast verantwoordelijk voor het leiden van het project.
De verantwoordelijkheid over ruimtelijke ordening procedures, waaronder de omgevingsvergunning.
Het onderhouden van contacten met samenwerkende partners en gemeenten. Waarnodig schakel je in overleg ook externe adviseurs in.

Wat wij vragen

Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO of Universitair -niveau (Bouwkunde).
Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Projectontwikkelaar. Je bent toe aan de volgende stap in jouw carrière en ziet het als een uitdaging je opgedane kennis toe te passen bij een ondernemende projectontwikkelaar. Je hebt een echte hands-on mentaliteit, weet te schakelen met verschillende partijen, bent communicatief vaardig en hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.
Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via