Timmerman / interieurbouwer SuperYachts Leiden

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Leiden

Over de functie

De discipline interieur van deze werf is verantwoordelijk voor de realisatie van het gehele interieur van de in aanbouw zijnde jachten. Als interieurtimmerman vervaardig jij onder andere vloeren, meubels, kasten, bedden en plafonds. Je verricht alle noodzakelijke houtbewerkingen met gebruikmaking van divese handgereedschappen en machines. Je bent werkzaam met materialen zoals massief hout, fineer, mahonie, teak etc.
Daarnaast is de behoefte van de klanten vaak ook exclusief wat betekent dat je ook met de meest exotische producten en materialen mag werken van over de hele wereld.
Het werk is zeer afwisselend en gebeurt zowel in teamverband als individueel.

Wat wij vragen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen ben jij in het bezit van een het diploma Hout- en meubilering (niveau 2, 3 of 4)
Je minimaal 1 jaar ervaring in het vervaardigen van interieurs en/of meubels.
Affiniteit met de maritiemesector is een pré, maar zeker geen vereiste.
Een goede werkhouding en arbeisethos is een must !
Je hebt een verzorgd voorkomen.

Wat wij bieden

Werken aan superyachts is altijd uitdagend en afwisselend! Via Bowers kom je te werken aan unieke schepen en maak je deel uit van een professioneel en leuk team. Bowers is een geselecteerde partner voor de mooiste en beste scheepswerven van Nederland.
Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien, door bijvoorbeeld de mogelijkheid om opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo zijn bij deze opdracht de werktijden lekker flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via