Vacature Tekenaar scheepsinterieur Hoorn

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend

Over de functie

De discipline Interieur van deze werf is verantwoordelijk voor de realisatie van de engineering, de interieurbetimmering van de in aanbouw zijnde jachten.
Als tekenaar interieur maak je voornamelijk detail- en werktekeningen voor de productie. Je bent nauw betrokken bij het productieproces op de werkvloer en hebt contact met de timmerlieden.
Je wordt aangestuurd door het hoofd van de werkplaats en je hebt vier collega's op jouw afdeling.

Als tekenaar Interieur werk je mee aan het engineeringsproces van een jacht. Vanuit jouw expertise beoordeel en maak je detailtekeningen op schaal.
Je bespreekt de haalbaarheid van de te produceren onderdelen met de productieafdeling. Je zorgt ervoor dat mogelijke problemen in het productieproces vroegtijdig worden gesignaleerd en voorkomen. Ook lever je een bijdrage aan het informatiepakket dat meegeleverd wordt bij de tekeningen.

Wat wij vragen

- Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde MBO opleiding in de richting van hout en meubilering.
- Je beschikt over praktijkervaring in het productieproces van luxe interieurbetimmeringen.
- Je kunt goed overweg met Office en AutoCAD.
- Ervaring met 3D CAD software is een pre.
- Je profileert jezelf als ambitieus, pro-actief, accuraat en resultaat- en kwaliteitsgericht.
- Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten. Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via