(leerling) Wegmarkeerder Haarlemmermeer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlemmermeer

Over de functie

Wegmarkeren is een vak!
Jij werkt met een klein team en je bent als voorman verantwoordelijk voor het aanbrengen van markeringen op de weg. Aan de hand van de tekening verricht jij de uitzetwerkzaamheden en breng je met behulp van de diverse machines de definitieve wegmarkering aan.
Doormiddel van jouw kennis en ervaring ben jij het aanspreekpunt en adviseer je klanten en collega's waar nodig.

Wij zoeken een vrolijke, zelfstandige voorman die zijn collega's aan de hand neemt op de mooiste projecten in de markeering, denk hierbij aan wegen, fietspaden, maar ook pleinen en speeltuinen, elk werk zie jij als een kunstwerk, waarvan jouw handtekening nog ontbreekt.
Jij kan de mannen 's ochtend na een bak koffie aan het werk zetten, bent het aanspreekpunt op lokatie voor de opdrachtgevers en de omwonenenden en je bent kritisch op de details.

Uiteraard zijn wij op zoek naar iemand met veel ervaring in het vak, maar wij zijn bereid om iemand met de juiste mentaliteit volledig op te leiden tot zelfstandig markeerder.

Wat wij vragen

Wij zoeken in eerste instantie een leuke collega!
Daarnaast ben je in staat om de situatie van de tekening om te zetten naar werkelijkheid en je bent kritisch, nauwkeurig en kwaliteitsbewust.

Je hebt affiniteit met machines en techniek en je bent in staat om de nieuwe machines waarmee je werkt snel te begrijpen.

Overige eisen:
- Beheersing van de Nederlandse taal
- Een goede fysieke gesteldheid
- MBO werk- en denkniveau
- Rijbewijs B (BE of C is een pré)

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Daarnaast bieden wij:

- Persoonlijke loopbaanbegeleiding
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Pensioenregeling
- Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen, appen of bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via