Allround timmerman Heiloo

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heiloo

Over de functie

Omdat wij meer en meer bouwen aan particulieren projecten zoals dakkappellen, verschillende aanbouwprojecten en het vervangen van kozijnen, zijn wij op zoek naar een zelfstandige timmerman. Vind jij het leuk om mensen gelukkig te maken en vind jij het leuk om in een klein maar gezellig team te werken? Lees dan snel verder.

In een klein team met een 'West Friese mentaliteit' voeren jullie alleen projecten uit die jullie leuk vinden. Uiteraard beginnen jullie met een goede kop koffie om vervolgens met elkaar of in koppels op pad te gaan om zoveel mogelijk particulieren gelukkig te maken. Bijna alle projecten die jullie uitvoeren zijn in de regio Heiloo. Binnen het team wordt van jouw verwacht dat jij in staat bent een leerling timmerman bij de hand te nemen.

Functie eisen

Als allround timmerman verwachten wij van jou dat jij zelfstandig en oplossingsgericht bent. Daarnaast heb jij een verzorgd voorkomen en kan jij goed communiceren met de klant. Jij komt in een klein team te werken dus jij weet je snel aan te passen aan de groep. Verder verwachten wij dat jij in ieder geval in het bezit bent van:

- Een bouwkundige diploma niveau 3
- Rijbewijs B (e)
- VCA- B of bereid deze te halen
- Voldoende relevante timmerervaring
- Een positieve instelling

Wat wij bieden

Wij bieden uiteraard goede primaire voorwaarden:
- Kans om te groeien
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Reiskostenvergoeding
- Marktconform salaris
- Pensioen regeling
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract
Doorsturen
 
Deel deze vacature via