Uitvoerder Civiele Techniek Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw Vennep

Over de functie

Uitvoeder | GWW | Civiele Techniek | Wegenbouw

Ter uitbereiding van ons team zijn we op zoek naar een gedreven uitvoerder met een achtergrond in de Civiele Techniek.
Je houdt je dagelijks bezig met diverse projecten; denk hierbij aan wegenbouw, bruggen, bestratingen en speelvoorzieningen.
Wij zoeken iemand die op de dagelijkse projecten leiding kan geven, die de werken kan coördineren, organiseren en plannen en daarnaast zelfstandig de administratieve voortgang van het project kan bijhouden in ons systeem.

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van de diverse projecten, wat jouw werk veelzijdig en afwisselend maakt, geen dag is hetzelfde.
De werken bestaan uit het maken, onderhouden en renoveren van bruggen van diverse materialen (hout, staal, beton, composiet), aanleg van bestratingen, onderhoud aan gemalen, zwembaden en overige kunstwerken en het aanbrengen van slijtlagen en conserveringen.
Gedurende het werk op deze projecten beheer en registreer jij de projectdocumenten en zorg jij voor de tijdige oplevering van de projecten, met de als belangrijke peiler de kwaliteit. Samen met de collega's van het bedrijfsbureau en de uitvoerende medewerkers maak jij van elk project een succes.

Wat wij vragen

Je bent een ervaren uitvoerder die komt uit de Grond-, Weg en Waterbouw, je weet waar de aannemers het geld verdienen en bent bekend met de fases van de projecten.
Je draagt zorg voor de projecten en bent hier al ervaren mee.
Jij kan de teams met de uitvoerende collegas goed aansturen, levert kwaliteit en behaald de doelstellingen.

Je werkt nauwkeurig en hebt een oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Ook neem jij je verantwoordelijk en ben je klant- en servicegericht.

Daarnaast beschik je over:
Minimaal een MBO-opleiding richting civiele techniek
Minimaal 4 jaar relevante werkervaring als uitvoerder
Rijbewijs BE
Passie voor civiele werken
Sterke communicatieve vaardigheden

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via