Meerwerkend voorman / timmerman Rotterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

Vind jij veel werkplezier in renovatie- en mutatieprojecten? Voel jij je snel verantwoordelijk voor de planning, voortgang en kwaliteit van het werk? Wil jij stappen maken in jouw carrière? Lees dan verder en kom met ons in contact!

Wij zijn op zoek naar een oplossingsgerichte allround timmerman welke wij verantwoordelijk kunnen maken voor onze renovatie en mutatieprojecten. Jij zal als voorman de voortgang en kwaliteit waarborgen. Jij bent het verlengstuk van de projectleider. Jij zult functioneren als het aanspreekpunt voor zowel de klant als onze projectleiders. Dit is de ideale functie voor iemand die door wil groeien maar nog altijd te veel liefde voor het timmer vak heeft om dit los te laten.

Vind jij het leuk om jouw kennis en kunde over te brengen? Jezelf in te zetten voor een goede werksfeer en optimale samenwerking? En kan jij helder en duidelijk communiceren?
Dan komen wij graag met jouw in contact om de mogelijkheden te bespreken! Bel, mail of app ons!

Wat wij vragen

Onze ideale vakman is enthousiast, gedreven en maakt er elke dag een feestje van. Voor jou is gewoon goed de standaard. De bouw is jouw passie en dat straal jij uit. Vakmanschap is belangrijk maar een positieve instelling en de wil om er voor te gaan is voor ons nog veel belangrijker. Verder ben jij minimaal in het bezit van:

- VCA diploma
- minimaal een Bouwkundige MBO Diploma en 3 jaar aantoonbare werkervaring
- Rijbewijs B (E)

Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent bij Bowers, dat we onze mensen een zekere en stabiele basis met goede primaire voorwaarden kunnen bieden. Daarnaast bieden wij:

- De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tijd voor tijd).
- Pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
- Uitzicht op een vast contract.
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via