Vacature Timmerman / servicemonteur Schiedam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schiedam

Over de functie

Jij bent iemand die graag met jouw technische vaardigheden andere helpt. Iemand die het leuk om op pad te gaan om zo veel mogelijk mensen thuis uit de brand te helpen. Iemand die weet wat het inhoud om een complete woning aan te pakken. Jij bent netjes, hebt veel inlevingsvermogen en houdt van avontuur.

Jij wordt zowel individueel als samen met jouw collega’s ingeplant op verschillende mutatie en onderhoud projecten in de Regio Schiedam. Elke dag sta jij voor nieuwe uitdagingen, ontmoet jij nieuwe mensen en kom jij op nieuwe plekken. Jij werkt individueel maar kan ook rekenen op een team goed gemotiveerde professionals.
Wij zijn op zoek naar een timmerman die zowel in het mutatie werk als in het service onderhoud kan worden ingezet. Jij snapt onze kwaliteitsstandaard en gaat niet weg voordat je zelf ook tevreden bent. Wanneer jij er voor open staat bestaat er binnen onze organisatie de mogelijkheid om door te groeien tot projectleider.

Heb jij het gevoel dat deze functie iets voor jou zou kunnen zijn? Dan komen wij graag met jouw in contact!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een goed gemotiveerde, handige allround vakman. Iemand die het leuk vindt zich op alle vlakken binnen de woningbouw / renovatie te blijven ontwikkelen.
Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij weet wat er van je gevraagd wordt wanneer jij bij mensen thuis komt. Geen voordeur is het zelfde! Jij bent sociaal en hebt voldoende empathisch vermogen om ook een zeurende klant tevreden achter te laten. Daarnaast hebben wij een paar harde eisen waaraan jij moet voldoen wanneer jij ons team wilt komen versterken;

- Rijbewijs B (E)
- VCA-Certificaat (of bereid zijn deze te halen)
- Een relevante MBO diploma, of voldoende relevante werkervaring
- Jij kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband

Wat wij bieden

Wij stellen een bus, gereedschap en een mobiele telefoon voor jou beschikbaar. Daarnaast vinden wij de volgende zaken belangrijk:

- Wij geven de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Uiteraard hebben wij aanvullende voorwaarden, zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding.
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via