Allround timmerman Zorgsector Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBOMBO
Standplaats Zaandam

Over de functie

Allround timmerman | 40 uur per week | € 32.000,- | Vast contract | Ter uitbreiding van ons team zorghuisvesting zoeken wij een sociale en betrouwbare vakman.
Je voert woningaanpassingen uit bij mensen thuis. Je hebt affiniteit en interesse in de werkzaamheden die binnen de zorgsector. Denk hierbij aan het leggen van drempelhulpen, ophangen van plafondlift systemen, onderhouden en plaatsen van deurautomaten maar ook verbouwwerkzaamheden, zoals badkamers, plaatsen van sanitair en straatwerkzaamheden.
Kortom een brede functie die alleen gedaan kan worden door een allround timmerman welke bijvoorbeeld voor een woningcorporatie heeft gewerkt omdat naast het timmerwerk ook kennis van tegelen, beetje elektra en loodgieterswerk nodig is.

Wat wij vragen

(V)MBO Bouwkunde of vergelijkbaar
Je kunt goed zelfstandig werken (je werkt vanuit huis)
Sociaal en communicatief vaardig met de doelgroep (ouderen en midervaliden)
Oplossingsgericht en zelfstartend
Oproepdienst kan om de zes weken aan de orde zijn
VCA, is een pré en anders krijg je deze van Bowers
Rijbewijs B

Wat wij bieden

Een uitdagende fulltime functie voor langere tijd bij een super leuke club medewerkers. Een doelgroep die de snelheid en het hoge niveau van service weet te waarderen. Een gedreven groep mensen. Een markt in ontwikkeling. Goede arbeidsvoorwaarden. Kortom een kans voor een goede allround timmerman die wat anders zou willen.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via