Timmerman Winkelinterieur Naarden

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Naarden

Over de functie

Ben jij technisch en ben jij gek op van avontuur? Ben jij gek op timmeren maar doe jij dit graag in een dynamische omgeving. Kan jij daarnaast ook onder druk mooi werk afleveren, lees dan gauw verder!
In deze baan bouw en onderhoud jij samen met een team voornamelijk winkelpanden door het hele land. Deze winkelpanden variëren van de simpelste souvenir winkeltjes tot aan de prachtigste panden in de PC Hoofdstraat. Jij timmert mee aan de inrichting, het interieur en alles wat daar bij komt kijken. De datum van de oplevering staat vast en kan zo nu en dan voor grote druk op jullie schouders zorgen.
Omdat jullie bouwen aan projecten in het hele land reis jij het hele land door. Het komt voor dat jij op Maandag in Groningen aan het werk bent, en op Dinsdag in Limburg. Wanneer jij een hele week op 1 locatie werkt, komt het voor dat jij/jullie hier overnachten. Ook projecten buiten de grenzen maar binnen de Benelux zijn niet uitgesloten.

Wat wij vragen

Jij vind het leuk om het land door te reizen. Daarnaast vind jij kwaliteit leveren belangrijk maar jij kan ook goed omgaan met de tijdsdruk. Wij verwachten dat jij een bijdrage kan leveren aan de positieve vibe binnen het hele team. Jij bent oplossingsgericht en maakt er elke dag weer een feestje van.

Daarnaast ben jij in het bezit van:
- Minimaal een MBO niveau 3 bouwkundige opleiding
- VCA of bereid deze te halen
- Rijbewijs B

Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent bij Bowers, dat we onze mensen een zekere en stabiele basis met goede primaire voorwaarden kunnen bieden. Daarnaast bieden wij:
- De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tijd voor tijd).
- Pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
- Uitzicht op een vast contract.
- Eventueel een auto van de zaak.
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via