Renovatie Timmerman Zeist

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zeist

Over de functie

Bussum | Renovatie | Onderhoud | Verbouw | Vastgoedonderhoud | Kleine projecten |
Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een allround timmerman uit de omgeving van Bussum. Elke dag ga jij in een koppel op pad om van ieder project iets bijzonders te maken. De ene dag ben jij bezig met een groot renovatieproject de andere ben dag ben jij bezig met vastgoed onderhoud.
Wij zijn op zoek naar een bouwtechnisch vakman die van hard werken houdt en overal een uitdaging in ziet. Maar daarnaast maak jij er elke dag samen met jouw collega’s een feestje van. Jij snapt wanneer er een dolletje gemaakt kan worden en wanneer er wat van jouw verwacht wordt.
Wij verwachten dat jij een hoop kennis en kunde aan ons team komt toevoegen maar tegelijkertijd beseffen wij dat wij veel vragen op bijna alle verschillende facetten binnen het timmer vak. Een gedreven ambitieuze timmerman vindt bij ons dan ook de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen. Wanneer het jouw verder kan helpen in het vak en jouw carrière, bieden wij jouw de mogelijkheid om extra cursussen of opleidingen te volgen.

Wat wij vragen

- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
- Rijbewijs B (E)
- Geldig VCA
- Goed Nederlands in woord en geschrift
- Goede dosis humor

Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent bij Bowers dat we onze mensen een zekere en stabiele basis met goede primaire voorwaarden kunnen bieden. Daarnaast bieden wij:
- De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tijd voor tijd)
- Pensioenregeling en reiskostenvergoeding
- Uitzicht op een vast contract
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie
Doorsturen
 
Deel deze vacature via