Timmerman / interieurbouwer Superyachts Leiden

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Leiden

Over de functie

Ben jij een interieurtimmerman met een vaarbewijs, een passie voor schepen of heb jij vroeger veel gepaddeld in een rubber bootje? Dan ben jij degene die wij zoeken om ons interieur team te komen versterken.
Vooropgesteld: wij zijn op zoek naar een interieurtimmerman. Iemand die wil meebouwen aan het interieur van de schepen waar wij in Nederland trots op kunnen zijn, namelijk de meest luxe jachtschepen van de wereld. Dit betekend dat jij als interieurtimmerman mag werken met de meest exclusieve en exotische houtsoorten van de wereld.
Wij zoeken iemand die in zijn dromen regelmatig drie keer de loterij wint en een jachtschip koopt met aan boord een bioscoop, een helikopter en een zwembad. Iemand die realiseert dat meebouwen aan deze schepen fantastisch is. Iemand die op de eerst volgende kringverjaardag trots wil kunnen vertellen aan wat voor prachtige projecten hij mag bouwen.
Kortom, in deze baan kan jij jouw passie voor hout en mooie schepen combineren. Als interieurtimmerman vervaardig jij onder andere de vloeren, meubels, kasten, bedden en plafonds. Je bent werkzaam met materialen zoals massief hout, fineer mahonie, teak etc. De werkzaamheden worden zowel in een team als individueel uitgevoerd.

Functie eisen

Om dit vak goed te kunnen beoefenen ben jij minimaal in het bezit van:

- Relevantie MBO diploma niveau 2, 3 of 4
- Minimaal 1 jaar ervaring in het vervaardigen van interieurs en/of meubels
- Affiniteit met schepen
- Een verzorgd voorkomen
- VCA diploma of bereid deze te halen

Wat wij bieden

Wij bieden uiteraard goede primaire voorwaarden. Daarnaast kennen wij:

- de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Reiskostenvergoeding
- Marktconform salaris
- Pensioenregeling
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract
Doorsturen
 
Deel deze vacature via