Timmerman mutatie & onderhoud Hoorn

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoorn

Over de functie

Word jij enthousiast van mutatie, renovatie en onderhoud? Ben jij opzoek naar zeer diverse timmerprojecten waar jij constant op een andere locatie werkt? Wil jij werken voor een gezellige, financieel gezonde maar vooral ambitieuze club? Dan is dit de baan voor jou!
Vanuit jouw opleiding en ervaring weet jij goed hoe jij moet timmeren, maar elke woning die door jou en jouw team wordt aangepakt brengt weer zijn eigen nieuwe uitdagingen met zich mee. Dit maakt jou binnen de kortste keren een nog betere timmerman dan jij al bent.
Onder leiding van jouw voorman doe jij dagelijks nieuwe ervaringen op. Hierbij wordt van jou verwacht dat jij initiatief toont en oplossingsgericht te werk gaat. Wanneer jij op die manier te werk gaat en jij jouw capabel genoeg bewijst, zal het niet lang duren voordat jij met jouw eigen bus en team op pad gaat.

Alleen door in de praktijk ervaring op te doen en jezelf elke dag weer te bewijzen, wordt jij een betere timmerman en kom jij verder in jouw carrière. Pak jij deze kans?

Functie eisen

Opleiding primair en voortgezet timmerkracht
Rijbewijs B (E)
Geldig VCA
Goed Nederlands in woord en geschrift
Verzorgd voorkomen

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via