Meewerkend uitvoerder Gouda

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Gouda

Over de functie

Ben jij de meewerkende uitvoerder die wij zoeken uit de omgeving van Gouda? Bij ons kan jij jouw organisatorisch talent combineren met jouw passie voor het timmer vak.

Wij zijn door aanhoudende groei op zoek naar een meewerkend uitvoerder die zich wil blijven ontwikkelen in zowel de nieuwbouw als renovatie. Jij zult je bezig houden met middelgrote woningbouw projecten maar ook met utiliteitsbouw en verbouw. De eenvoudigere projecten zullen zich afwisselen met zeer uitdagende projecten.
Als meewerkend uitvoerder ben jij dagelijks bezig met:
Leiding geven aan het uitvoerend personeel op jouw project. Jij bent waar nodig de eerste hulplijn die kan worden ingeschakeld wanneer het uitvoerend personeel ergens tegen aan loopt. Jij zorgt er voor dat de hele groep met ze alle dezelfde kant op wil en kan gaan.
Daarnaast zal jij je bezig houden met het materiaal. Jij optimaliseert de inkoop, opslag en leveringen.
Natuurlijk bouw jij wanneer jij klaar bent met de dagelijkse administratie, het klantcontact en het contact met de onderaannemers gewoon mee aan de projecten.

Kan jij er van genieten om als aanvoerder van jouw team met de juiste kwaliteit en in de juiste termijn prachten projecten op te leveren? Solliciteer dan snel op de vacature in de regio van Gouda!

Functie eisen

- Een afgeronde MBO/MTS opleiding of vergelijkbare, richting bouwkunde
- Minimaal drie jaar relevante werkervaring
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal
- Een enthousiaste, flexibele en aanpakkersmentaliteit
- VCA-diploma of bereid zijn dit te behalen
- Jij woont in de regio van Gouda

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent een vast contract en zekerheid. Geen tijdelijke "uitzendklussen", maar werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer en uitdagende projecten die Nederland mooier en veiliger maken.
Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te volgen die horen bij jouw wensen en vakgebied.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé.
Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via