Renovatie timmerman Utrecht

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw Vennep

Over de functie

Wij zijn voor een groot renovatieproject in Zeist op zoek naar een zelfstandig timmerman en een assistent timmerman. Het project zal minimaal een half jaar duren, maar bij gebleken geschiktheid nemen wij jouw graag mee naar onze volgende projecten.

In de omgeving van Utrecht zijn wij bezig met het renoveren van een groot bejaardentehuis. Deze wordt volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Een enorm gaaf project met uitdagingen op verschillende fronten. Bij het renoveren van een bejaardenhuis kan jij schitteren op verschillende vlakken binnen het timmer vak. Je zult bezig zijn met keukens, badkamers, wanden, aftimmerwerk, klein loodgieterswerk, klein elektra etc.

Lijkt het jou leuk om jezelf in te zetten voor dit enorm gave renovatie project? Neem dan gerust contact met ons op!

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar gedreven timmerman. Voor jou is gewoon goed de standaard. De bouw is jouw passie en dat straal jij uit. Vakmanschap is belangrijk maar een positieve instelling en de wil om er voor te gaan is voor ons nog veel belangrijker. Verder ben jij minimaal in het bezit van:

- VCA diploma
- Relevante MBO Diploma of voldoende aantoonbare werkervaring

Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent bij Bowers, dat we onze mensen een zekere en stabiele basis met goede primaire voorwaarden kunnen bieden. Daarnaast bieden wij:
- De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tijd voor tijd).
- Pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
- Uitzicht op een vast contract.
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via