Onderhoud Timmerman Ziekenhuizen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBOVMBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Ben jij technisch vaardig, hou jij van afwisseling en ben jij graag aan het werk op vaste locatie? Lees dan gauw verder!

Wij zijn op zoek naar een leuke en vaardige timmerman die uitdaging ziet in ieder project, onderhoud of storing aan het ziekenhuis. Of dit nou kleine reparatie / renovatie klusjes zijn of dat het gaat om het bouwen van complete nieuwe ruimtes. Jij bent een echte aanpakker en rust niet voordat de klus is afgerond. Er kan namelijk in de drukke periodes een behoorlijke druk op staan. De minder drukke periodes geven jou de gelegenheid om klusjes te doen waar je normaal niet aan toe komt.

Jij maakt deel uit van een klein, gezellig, vakkundig en professioneel team. Om deel uit te kunnen maken van dit team ben jij zeer allround. Zo ben jij vaardig met het reguliere timmerwerk, klein elektra en klein loodgieterswerk. Daarnaast ben jij werkzaam in een proffesionele omgeving waar iedere dag veel gebeurd, enorm mooie dingen welke afwisselen met bijzonder verdrietige gebeurtenissen. Hier moet jij op een professionele mee om kunnen gaan en mag niemand in de weg staan, jij kan op deze manier indirect meehelpen bij het redden van levens.

Denk jij dat jij vaardig genoeg bent en dat jij gelukkig wordt een op inspirerende maar vaste locatie? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat wij vragen

Niet alleen ben jij een bouwkundige alleskunner, ook ben jij proffessioneel en communicatief vaardig, jij snapt wat het van jou vraagt op een dergelijke locatie aan het werk te zijn. Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en een echte aanpakker.
Verder ben jij in het bezit van;

- VCA-B of ben jij bereid deze te halen
- Rijbewijs B het liefst ook E
- Minimaal mbo 3 diploma in de richting van bouwkunde of voldoende bouwkundige ervaring

Wat wij bieden

Een unieke werkplek met zeer afwisselende renovatie / bouwprojecten. Dit geeft jou de mogelijk dagelijks veel voldoening uit jouw werk te halen. Een job waar je oud kan worden.
Wij bieden jou goede primaire voorwaarden. Daarnaast vinden wij de volgende zaken belangrijk:

- Wij geven de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Uiteraard hebben wij aanvullende voorwaarden, zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding
- Uitzicht op een vaste baan
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie

Interesse? Solliciteer dan direct via telefoon, mail of app!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.