Technisch tekenaar / Werkvoorbereider Medemblik

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Medemblik
Salarisindicatie € 3200,- tot € 3600,- per maand

Over de functie

Ben jij een technisch tekenaar/werkvoorbereider met bouwkundig inzicht en kan jij goed met autocad overweg? Vind jij het leuk architect tekeningen tot aan de werktekeningen uit te tekenen? Ben je op zoek naar constant variërende projecten? Dan kom ik graag met je in contact.

Als technisch tekenaar houdt jij je bezig met prefab dakconstructies, gevels en houtskeletbouw. De grootste uitdaging zit in de dakconstructies, omdat jij hiervoor niet alleen in 2D, maar ook in 3D moet kunnen werken.

Ben jij de technisch tekenaar die zeer behendig is met autocad (het liefst ook bekend met Tekwoods HSB) en voldoende bouwkundig inzicht heeft om zelfstandig architectentekeningen uit te werken tot op detailniveau?

Reageer dan op deze vacature of whatsapp/bel mij op tel: 06 22133369

Je gaat zelfstandig jouw eigen projecten uittekenen. Dit doe jij op een afdeling waar 3 tot 6 professionals zitten die jou hierbij kunnen helpen waar nodig.

Naast het tekenen ben jij verantwoordelijk voor de inkoop, voorbereiding en de overdracht naar de uitvoering. Wanneer jouw tekenwerk klopt, is de rest niet moeilijk meer.
Het team timmermannen dat jouw werk zal gaan realiseren bestaat uit 25 collega’s, die jij allemaal persoonlijk gaat leren kennen. Natuurlijk zetten wij jou in jouw kracht en ben jij voornamelijk bezig met die projecten die jij leuk vindt.

Wat wij vragen

- Grote interesse in hout en prefab elementen
- Bouwkundige opleiding of 3 jaar werkervaring
- Veel kennis en kunde in autocad (Tekwoods is een pré)

Wat wij bieden

Wij bieden jou een plek waar je kan doen wat jij het liefste doet, namelijk tekenen aan variërende projecten. Dat kan jij natuurlijk alleen maar doen wanneer jij beschikt over de juiste programma’s een mooi, ruim bureau, goede koffie en energieke collega’s. Daarbij is het ook mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Wij vinden het belangrijk dat jij elke dag weer met een voldaan gevoel naar huis gaat. Werk is werk en vrij is vrij. Wij leggen de verantwoording van het werk bij jou neer. De jongens in de uitvoering kunnen natuurlijk niet stil komen te staan.
Daarnaast bieden wij jou natuurlijk een ruim passend salaris, maar ook:

- Mogelijkheid om thuis te werken
- Uitdagende & afwisselende projecten
- Mooi en ruim kantoor
- Enthousiaste en professionele collega’s
- Toffe bedrijfsuitjes
- 8% vakantiegeld
- Solide en financieel gezonde organisatie

Enthousiast? Snap ik! Daarom kom ik graag met je in contact om samen te kijken hoe we jouw talenten kunnen koppelen aan ons netwerk. Je kan natuurlijk ook reageren op deze vacature of whatsapp/bel mij op tel: 06 22133369
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.