Timmerman prefab elementen Breukelen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Breukelen
Salarisindicatie € 2350,- tot € 2750,- per maand

Over de functie

Heb jij als timmerman ervaring met het bouwen van prefab elementen? Bouw jij het liefst met hout op een vaste locatie en ben je toe aan nieuwe uitdaging? Dan is deze gave plek in de werkplaats echt wat voor jou. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

In de werkplaats werk je samen met je collega’s aan prefab elementen die voor de bouw worden geproduceerd. Vanaf tekening ga je zelfstandig of met je collega prefab constructies produceren en samenstellen. Een greep uit de opdrachten die jij gaat bouwen:
- Stelkozijnen
- Houtskeletbouw
- Rekwerken
- Dakkapellen
- Spouwbladen
- Bekistingen
- Luifels
- Veranda’s.

Word jij gelukkig van de geur van hout in een nette werkplaats? Zie jij jezelf al elke dag aan verschillende gave projecten bouwen? Zelfstandig of met een van je leuke collega’s bouwen in de werkplaats? Solliciteer direct of stuur me een whatsapp bericht naar 06-22133369. Ik neem snel contact met je op.

Wat wij vragen

- Je hebt bij voorkeur ervaring met het bouwen van prefab elementen
- Je kan zowel zelfstandig als in duo werken
- Je bent fulltime beschikbaar en woonachting in de omgeving.

Wat wij bieden

Een vaste werkplek in een nette werkplaats waar je samen met leuke collega’s gaat bouwen aan prefab elementen. Omdat jij een vakman bent en vakwerk levert verdien je een uitstekend salaris dat past bij jouw ervaring. Je begint met een jaarcontract dat kan uitlopen tot een vaste aanstelling. Wil je een cursus volgen om beter te worden in je werk? Je krijgt bij Bowers de mogelijkheid om vakgerichte certificaten te behalen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben jij de timmerman die prefab elementen bouwt? Wil je graag in een moderne werkplaats werken met leuke collega’s? Solliciteer door op de button hieronder te klikken of bel me eens op 06-19114180 voor een gesprek.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.