Klant contact medewerk(st)er (KCC) Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Heb jij een stressbestendige instelling? Ben jij de organisatorische sterk en vind jij het leuk om in veelvoud met verschillende partijen in contact te zijn? Dan ben ik op zoek naar jou!

Vanaf een vaste werkplek in de hoofdstad begin jij je dag met een kop koffie (of thee) en een prachtig uitzicht over ’t Ij. Je zult gaan werken bij een aannemer die al bijna 90 jaar ervaring heeft in het renoveren van woningen binnen de ring van Amsterdam. Op de afdeling onderhoud zoeken wij versterking. Een technisch administratief medewerk(st)er ook wel een KCC medewerk(st)er genoemd.

Klinkt het tot dusver interessant? Lees dan snel verder.

Een groot onderdeel van je functie zal bestaan uit de reparatieverzoeken aannemen en verwerken tot service opdrachten (tickets) voor je collega’s in de buiten dienst. Dit kan van alles zijn met betrekking tot een woning. Daarnaast houd jij je als klant contact medewerker bezig met het inplannen van de service timmermannen en regel jij de administratieve zaken erom heen. Zoals de inkooporders aanmaken voor de facturatie van onderaannemers en leveranciers t.b.v. de facturatie.

Kortom, bij ons als klant contact medewerk(st)er begeleidt je kleine bouwkundige reparatieverzoeken van melding tot aan de facturatie. Zie jij jezelf in dit profiel?

Geef mij dan even een belletje op 06-19 11 41 80 of stuur een appje.

Wat wij vragen

- Administratief en communicatief vaardig
- Organisatorisch sterk
- Interesse in de bouw wereld

Wat wij bieden

Bowers is een club van bouw personeel dat als een familiebedrijf aanvoelt. We zijn trots op ons werk en de successen vieren we samen. We zetten jou in op je sterkte en bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden. In het kort bieden we je:

- Een goed salaris en 25 vakantiedagen
- Werk in jouw regio
- De mogelijkheid tot het volgen van cursussen
- Werken in een bedrijf dat als familie aanvoelt
- Leuke uitjes zoals een zomerbarbecue of een stamppotbuffet in de winter
- 1 jaar contract met de mogelijkheid om in vaste dienst te komen

Timmer jij aan de weg in ons bouwkundige team? Wil je meer weten over de functie of over werken bij Bowers? Bel me op 06-19114180!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.