Renovatie timmerman herenhuizen Pijnacker

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Pijnacker
Salarisindicatie € 2900,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Ben jij de creatieve timmerman die ons team komt versterken? Denk jij 2 stappen vooruit en zie jij in elke uitdaging een oplossing? Wij mogen met trots zeggen dat wij een van de mooiste projecten binnen Den Haag mogen uitvoeren. Onze timmermannen renoveren oude herenhuizen; wij strippen de gehele woning en bouwen het monumentale pand vervolgens weer op. Wij restaureren de plafonds en de vloeren, plaatsen klassieke kozijnen & deuren en mocht het zijn dat de klant vraagt om meer ruimte, breken wij de muur door en plaatsen wij een stalen bind zodat wij een complete aanbouw kunnen realiseren.

Mooie bedrijfskleding, gereedschap van Hilti op Accu en een werkbus. Jij mag kiezen of dit een Volkswagen Caddy, transporter of Crafter is. Zolang onze timmerlieden gelukkig zijn, zijn wij dat ook. Zo bouwen wij verder samen met jou aan het succes. Waarvan we samen de vruchten plukken.

Ben jij geïnteresseerd en zou je meer willen weten over de projecten waar wij dagelijks aan bouwen? Neem dan snel contact op met mij via 06-21 10 17 86

Wat wij vragen

- 5 jaar relevante werkervaring in de renovatie of je MBO 3 timmerman
- Rijbewijs B
- Intresse is monumentale panden / herenhuizen

Wat wij bieden

- Een eigen bus
- Een tablet of telefoon
- Timmerman 1 salaris (bouw CAO)
- Werk in eigen regio
- Elk half jaar een nieuw kleding pakket
- Gezellige uitjes en borrels

Goed werk word natuurlijk door ons gezien. Wij kijken elk half jaar terug op de projecten en bieden onze medewerkers de mogelijkheid om trainingen te volgen om zichzelf beter te ontwikkelen.
Zie jij jezelf al binnen ons team? Neem dan snel contact op zodat wij langs kunnen op een van onze projecten! 06-21 10 17 86
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.