Werkvoorbereider klein bouw Haarlem

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Haarlem
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3400,- per maand

Over de functie

Heb jij bovengemiddelde bouwkundige kennis, kunde en organisatorisch vermogen? Bezit jij de kwaliteiten om kleinschalige projecten vlekkeloos te laten lopen. Weet jij hoe te communiceren met de uitvoering en aan de andere kant met de opdrachtgever? Kortom, ben jij de werkvoorbereider uit regio Haarlem die wij zoeken? Dan kom ik graag met jou in contact!

Als werkvoorbereider binnen onze organisatie ben jij verantwoordelijk voor het opnemen en binnenhalen van verschillende (met name particuliere) projecten.

De projecten die jij gaat voorbereiden variëren van projecten tussen de €500,- en de €150.000,-. Jij maakt een kostprijsberekening en zorgt dat vergunningen aangevraagd worden. Je houdt in de gaten wanneer de offerte en de planning gemaakt moeten worden. Deze planning bewaak jij gedurende het hele project. Meer en minderwerk valt ook binnen jouw verantwoordelijkheid. Net als uiteraard bestellingen van materialen en materieel tijdig op projectlocatie en afspraken met onderaannemers. Gedurende het hele project(en) verzorg jij alle administratie en facturatie.

Wij gaan graag met je in gesprek welk project, of meerdere projecten, jou het meeste aanspreken om je maximaal op in te zetten.

Ben jij benieuwd of jij in aanmerking komt voor deze uitdaging? Solliciteer dan of neem contact met mij op via app, mail of telefoon want ik vertel je er graag meer over.

Wat wij vragen

Als werkvoorbereider ben jij bouwkundig opgeleid en heb jij ervaring met het voorbereiden van particuliere projecten. Jij hebt een ongelooflijke drive projecten van A tot Z te begeleiden. Jij wordt er gelukkig van wanneer jij samen met de uitvoering een project oplevert en de verwachtingen van de klant overtreft.

Om in aanmerking te komen moet jij minimaal in het bezit van:

- Bouwkundige opleiding, hbo is een pre;
- Minimaal 3 jaar ervaring op de werkvoorbereiding;
- Rijbewijs B;
- VCA-Vol;
- Organisatorisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden.

Mocht jij niet aan alle voorwaardes voldoen, daag ik jou uit mij te overtuigen waarom jij wel in aanmerking komt voor deze functie. Of solliciteer direct! Ik hoor graag van je.

Wat wij bieden

- Een plek binnen een sterk team
- Een auto en laptop van de zaak
- 25 Vakantiedagen
- Een goed maandsalaris
- Projecten die jou liggen of juist uitdagen
- Elke dag met veel voldoening en tevredenheid naar huis toe kunnen
- Een werkplek binnen een financieel gezond bedrijf

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt in zijn werk. Wij luisteren naar jouw wensen en ideeën. Wij zitten samen in de wedstrijd.

Daarnaast belonen wij jou om jouw kwaliteiten met een passend salaris, een auto en laptop van de zaak en voldoende vakantiedagen om samen met jouw gezin te kunnen genieten van jouw welverdiende rust.

Ook bieden wij jou voldoende mogelijkheden om door te groeien en krijg jij een budget voor eventuele cursussen of opleidingen.

Solliciteer direct of neem contact op als je nog vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.