Allround timmerman zorgsector Vlaardingen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Vlaardingen
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Wil jij met jouw technische kennis en kunde iets betekenen voor anderen? Ben jij timmerman en vind jij het ook leuk om hier en daar een stukje te kitten, tegelen of klein elektrawerk uit te voeren? Dan is dit het werk waar jij gelukkig van wordt.

Ik ben op zoek naar een sociale, veelzijdige timmerman die wij in een eigen bus (natuurlijk door jou zelf ingericht) op pad kunnen sturen om woningaanpassingen uit te voeren. Denk hierbij aan deurpost verbredingen, verstelbare keukens plaatsen, douchebeugels ophangen, plaatsen van nieuwe sanitaire voorzieningen, badkamer aanpassingen, plaatsen van deurautomaten, plaatsen van drempelhulpen en plafondliften. Alles om er voor te zorgen dat onze klanten langer thuis kunnen wonen. al met al erg dankbaar werk!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen elke dag weer met een goed gevoel naar huis gaat en bewoners blij zijn met het eindresultaat. Natuurlijk moet het werk zo goed en zo snel mogelijk uitgevoerd worden, maar bij ons is het sociale aspect ook onderdeel van het werk.

Naast het reguliere timmerwerk ben jij ook bezig met klein elektra werk, loodgieterswerk, straatwerkzaamheden en moet je hier en daar stukjes tegelen. Natuurlijk wordt er een onderaannemer ingeschakeld als dit op grote schaal moet gebeuren, jij bent niet voor niets timmerman geworden.

Ben jij geinteresseerd of wil jij meer weten over de vacature? Bel app of mail mij gerust.

Wat wij vragen

- Een relevante bouwkundige opleiding of voldoende aantoonbare ervaring
- Jij kan met bewoners / klanten omgaan
- VCA-B Rijbewijs B (e), jij krijgt een eigen bus

Wat wij bieden

Een zeer uitdagende baan met uniek timmerwerk waarbij jij met jouw technische vaardigheden iets kan betekenen voor een anderen. Hier word jij door ons natuurlijk goed voor beloond met een timmerman 1 salaris uit de bouw CAO. Wij bieden jou goede primaire arbeidsvoorwaarden en daarnaast de mogelijkheid tot:

- Een eigen werkbus
- Goed gereedschap (Makita, Bosch of Panasonic)
- Enorm dankbaar werk, elke dag gelukkige klanten
- Pensioenregeling
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie

Bel, app of mail mij om er achter te komen of deze job iets voor jou kan zijn.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.