Uitvoerder Gevel Utiliteit Amstelveen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBOHBO/TU
Standplaats Amstelveen
Salarisindicatie € 3900,- tot € 4800,- per maand

Over de functie

Als uitvoerder gevels in Amsterdam ben je soms bezig op een 'postzegel'. Hierom vragen wij een goede uitvoerder welke de logistieke stromen van een bouwproject goed beheerst en ook gaaf vind om te doen. Voor een gaaf project in Amsterdam zoekt ons team een uitvoerder voro de gevel (Glas en staal).
Jij zorgt als uitvoerder dat het werk op de bouwplaats elke dag volgens planning en plan verloopt een 9 wekenplanning is hierin mega belangrijk. Jij snapt dat je niet alleen met stenen en cement bezig bent, maar jij creëert met je team iets voor langere tijd. Jij bouwt de woon- of werkplek van mensen. De plek waar ze met plezier oud willen worden of carrière willen maken. Ook werk je nauw samen met een groot aantal verschillende partijen zoals collega s, leveranciers, onderaannemers.

Het project heeft ook invloed op de mensen die om de bouwplaats heen wonen. Dat besef in combinatie met de Noord-Hollandse mentaliteit afspraak is afspraak, is voor ons bouwen met de hoogste kwaliteit.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
- Het zelfstandig leiding geven aan het uitvoerend personeel op de bouwplaats van een of meerdere projecten. Waarbij vroegtijdig knelpunten of problemen worden gesignaleerd en opgelost.
- Proactief vooruitkijken met de projectvoorbereiding: het meedenken en beoordelen van projectkwaliteitsplan, veiligheid voorbereiding, planning en uitvoeringsdetails.
- Het bewaken van de levering, registratie, opslag en uitgifte van materieel en materiaal.
- Het efficiënt onderhouden van contacten met klanten, onderaannemers en overheidsinstanties en het deelnemen aan (bouw)vergaderingen.
- Het signaleren van meer en minderwerk. Verdiepen en bewaken van de financiële ontwikkeling van het project.
- Zorgen voor de voortgang van en de controle op de kwaliteit van het werk van eigen personeel en personeel van onderaannemers.
- Bijhouden van de (dagelijkse) administratie, zoals het werkrapport, personeelsplanning en urenregistratie. Het beoordelen en accorderen van de betalingstermijnen.
- Het bijhouden van V&G-/projectdossier.

Wil jij in de hoofdstad Amsterdam ofwel de aglomeratie van de Haarlemmermeer aan gave projecten werken? Neem contact met ons op 06-15294957

Wat wij vragen

- Diploma mbo niveau 4 bouwtechniek /mts / hts bouwkunde;
- Enige jaren ervaring als uitvoerder of deeluitvoerder in nieuwbouwprojecten (Grondgeboden woningen ofwel appartementen);
- Bouwtechnisch en logistiek inzicht;
- Diploma VCA-VOL (Voor Operationeel Leidinggevenden) en BHV opleiding;
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten in de provincie Noord-Holland dat is werken via Bowers.

Er staan momenteel 2 grote projecten gepland waar wij goede uitvoerder voor zoeken: Kortom, de komende 3 jaar zitten wij al goed in de werkvoorraad. ZZP opdracht behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij werken voor en met leuke mensen en wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten. Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Bel me gerust voor meer informatie: 06-15 29 49 57
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.