Uitvoerder GWW Purmerend

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend
Salarisindicatie € 3500,- tot € 4000,- per maand

Over de functie

Uitvoerder | Riool | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAO

Ik ben op zoek naar een ervaren uitvoerder GWW in de regio Noord-Holland die inmiddels al honderden leidingen heeft gelegd. Je gaat aan de slag met diverse projecten in de waterleidingen en riool en het grondwerken, waarvan de doorlooptijd kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-GC bestekken.

Je wordt als uitvoerder GWW verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, instructie en ondersteuning van de uitvoerende medewerkers. Daarnaast bestaan jouw taken uit:
- het bijwonen van bouwvergaderingen;
- bewaken van de planning, veiligheid op de werken en de kwaliteit;
- zorgdragen voor de correcte manier van uitvoering van de werken.

Ben jij een uitvoerder uit de GWW die al erg ervaren is? Reageer dan gelijk.

Je bent verantwoordelijk voor het rapporteren en vastleggen van afwijkingen van de werkzaamheden ten opzichte van het bestek. Gedurende de aanbiedingsfase denk je actief mee over de aanpak van de werkzaamheden en tijdens de projecten zorg je voor de correcte uitvoering volgens de werkmethode en volgorde van de opdracht. Als uitvoerder ben je onderdeel van het team bestaande uit 3 collega uitvoerders, die elk een vaste werkvoorbereider op kantoor hebben die de planning waarborgen. Elke uitvoerder geeft leiding over 3 á 4 teams en heeft diverse projecten tegelijk lopen met een gemiddelde doorlooptijd van een maand.

Meer informatie over de functie? Bel me op 06-21298202.

Wat wij vragen

Wij zoeken een uitvoerder die ervaring heeft met de werken zoals hierboven genoemd. Daarnaast beschik je over:
- Minimaal 1 jaar werkervaring als uitvoerder;
- MBO/HBO werk- en denkniveau;
- Kennis Microsoft Office en bestekadministratie software;

Je bent een betrokken collega, die besluitvaardig en communicatief is, kostenbewust te werk gaat en over voldoende ervaring beschikt om gelijk aan de slag te gaan op de projecten. Collega's kunnen met vragen over de werken bij jou terecht en je vindt het fijn hun iets bij te leren.

Wat wij bieden

Bij ons heerst een moderne werksfeer; we werken hard, effectief en we werken samen. Je werkt bij een middelgroot bedrijf met een informele werksfeer en uitdagende projecten. Het team waarin je komt bestaat uit 3 collega uitvoerders, een directeur en bedrijfsleider, bedrijfsbureau bestaande uit vier collega's en buiten in de uitvoering loopt +/- 35 man.

Wij bieden:
- Het belangrijkste, bij ons verdien je een goed salaris op basis van de Bouw en Infra CAO, tevens krijg je vanaf de start een auto en telefoon van de zaak.
- Een prettige werksfeer, waar iedereen wordt ingezet in zijn kracht en collega’s die lang bij ons werken (soms tot aan hen pensioen).
- Werk in een platte organisatie;
- Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei en we stimuleren dat door gerichte opleidingen en cursussen aan te bieden.

Interesse? Solliciteer direct en ik neem contact met je op!
Als je vooraf nog vragen heb kan je ook via Whatsapp bereiken (06-21298202).
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.