Werkplaats Timmerman Purmerend

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend
Salarisindicatie € 2200,- tot € 2500,- per maand

Over de functie

Wil jij graag werken met hout? Kan je tekening lezen en zelfstandig bouwen? Ben jij de werkplaats timmerman die zoekt naar leuke, afwisselende projecten op vaste locatie?
Zoek niet verder maar lees wel verder of solliciteer direct!

Wij zijn op zoek naar werkplaats timmermannen die ons team kunnen versterken en er voor kunnen zorgen dat onze prefab elementen ( kozijnen, ramen of deuren- ) op tijd met het montage team mee de deur uit kan.

Jij komt te werken in een schone, ruime werkplaats met de modernste en efficiëntste machines om jouw werk goed te kunnen uitvoeren. Het gemotiveerde team waarin jij komt te werken is vakkundig, opgeruimd en zeer betrokken. Je gaat binnen de organisatie ook een loopbaan tegemoet waar je veel mogelijkheden tot opleidingen en doorgroeimogelijkheden krijgt.
Jij bouwt aan prefab elementen voor veelal een vaste groep aannemers, die zeer uiteenlopende projecten bouwen; van vrijstaande villa’s tot grote appartementen complexen.

Wat wij vragen

- Bouwkundige opleiding of tenminste 1 jaar bouwkundige ervaring
- VCA certificaat of bereid zijn deze te halen
- Ervaring met tekeninglezen
- Nauwkeurig en oplossingsgericht werken
- Goed Nederlands in woord

Wij vinden het belangrijk dat iedereen elke dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan rijden. Dat betekent dat jij gewaardeerd wordt om jouw kennis en kunde. Niet alleen in een goed maand salaris maar ook in het werk. Jij bent de vakman die werkt aan het eind product. Als werkplaats timmerman weet jij wat er goed gaat, beter kan of anders moet.

Wat wij bieden

Natuurlijk bieden wij jou een schone, opgeruimde en veilige werkplek met alle voorzieningen en gereedschappen die nodig zijn om het beste resultaat te realiseren. Daarnaast vinden wij dat je alle successen moet vieren en iedereen daarbij moet betrekken. Hard werken wordt beloond met voldoende ontspanning en gezelligheid.
Bij Bowers zijn we elke dag bezig met werkplezier. Daarom besteden wij veel aandacht aan jou en jouw kwaliteiten en wensen. We zijn mensgericht, recht door zee en afspraak is afspraak.
Daarnaast krijg je:

- Een uitstekend salaris
- Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
- 8% vakantiegeld
- Bedrijfsfeestjes die je gegarandeerd bij blijven
- Een schone en opgeruimde werkplek
- Een bedrijf waar jouw bijdrage essentieel is en enorm gewaardeerd wordt
- Mogelijkheden tot het opstellen van een persoonlijk ontwikkeling plan
- Moderne machinale
- Leuke en professionele collega’s

Past dit bij jou? Top! Ik kom graag met je in contact. Je kan mij het beste bereiken op tel: 06 22 13 33 69. Je kan mij natuurlijk ook appen.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.