Timmerman service en onderhoud Aalsmeer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Aalsmeer
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Goed gereedschap, goed materiaal, een eigen bus, een 8-urige werkdag en een stapeltje bonnen. Maar nu nog een goede timmerman?!

Ik ben op zoek naar een veelzijdige timmerman / vakman die ik zowel individueel als in teamverband op pad kan sturen om het bouwkundig onderhoud uit te voeren voor zowel woning coöperaties, vastgoedbezitters als utiliteitsgebouwen. Het meeste onderhoud voer jij zelf uit, maar waar nodig weet jij zelf ook de juiste onderaannemers in te schakelen en te begeleiden. Jij haalt waar nodig het juiste materiaal en bent goed in staat dit digitaal te verwerken in jouw tablet.

Bij veel voorkomende bonnen kun je denken aan; sloten vervangen, kozijnen repareren, klemmende deur, keuken reparaties en badkamer renovaties. Kortom jij bent de timmerman welke bewoners gelukkig maakt en helpt bij bouwkundige uitdagingen in huis.

Jij bent een allround timmerman en hebt oplossend vermogen. Wanneer jij er niet uit komt, kan jij natuurlijk altijd schakelen met jouw projectleider. Door jouw sociale vaardigheden weet jij precies hoe jij wat extra tijd kan kopen bij de klant. Zodat hoe dan ook, jij de klant altijd tevreden achterlaat!

Heb jij interresse ? Neem contact met mij op en we gaan gelijk voor jou aan de bak, 06 29262015 | jesper.hijstek@bowers.nl

Wat wij vragen

- Relevante timmeropleiding niveau 3 of 2 a 3 jaar relevante timmer ervaring
- VCA-B of bereid zijn deze te halen
- Goed Nederlands in woord

Wat wij bieden

- Eigen bus, goed gereedschap, telefoon en tablet
- Timmerman 1 salaris (bouw CAO)
- Vast werkgebied (zo leer jij de woningen en de buurt kennen)
- Team proffessionele collega's welke voor elkaar klaar staan
- Meer dan genoeg werkkleding, zomer en winter

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Wanneer jij jezelf wilt blijven verbeteren en ontwikkelen, bieden wij diverse cursussen aan zoals een cursus kitten, stuken of tegelen.

Klinkt interessant? Solliciteer direct of bel mij: 06-29 26 20 15 / 0252-621358
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.