Voorman Monteur Gas (AVP) Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie € 2850,- tot € 3400,- per maand

Over de functie

Gas | Water | VIAG | AVP | Distributiemonteur

Zo, de bouwvak is weer voorbij, je hebt 32 weken heerlijk vakantie gehad, maar nu mag je weer aan de bak. Maandagochtend begon je, maar het viel allemaal toch tegen. Je denkt is goed na en komt tot de copnclusie, je wil wat anders: werk net wat dichterbij huis, leuke nieuwe collega’s en een beetje meer geld verdienen is ook altijd welkom.

Als je interesse nu al gewekt is kan je onderin meteen solliciteren (of stuur me gewoon een appje met je nummer, dan bel ik jou, nog makkelijker.

Wat zoeken wij? We zijn op zoek naar een vakman die houdt van zijn mooie beroep, dat van voorman monteur. Of je nou meer ervaring hebt met de hoofdleidingen of met de dienstleidingen, dat maakt niet zo veel uit, we zoeken vooral een collega die het belangrijk vindt dat er kwaliteit wordt geleverd en dat er veilig gewerkt wordt. Saneringen, aanleggen, nieuwbouw, jij kent het allemaal. Als voorman van de gasploeg ben jij de belangrijkste schakel van het proces. Met een kraanmachinist, grondwerker en vopper ben je op pad, zij verzorgen de graafwerkzaamheden rondom de leidingen.

Jij bent degene die verantwoordelijk is voor de werkwijze, het gebruik van het afpersapparaat, aanboorgereedschap en de administratie van de projecten. Jij zorg voor de codata, fotos van de situatie en maakt de schetsen en draagt zorg voor de mappen tot ze weer op kantoor zijn. Je hebt overleg met je uitvoerder, jij bent de leidinggevende op de werken en als er iets geregeld moet worden sta je in direct contact met de werkvoorbereider. Samen zijn jullie een drie-eenheid, waar jij ook de leider van jouw ploeg bent.

Naast ervaren AVP'ers, zijn we ook op zoek naar kandidaten die in het bezit zijn van VIAG VP die doorwillen groeien naar voorman.

Ik hoor graag van je, je kan met bellen of Whatsappen op 06-21298202.

Wat wij vragen

Ik ben op zoek naar een voorman die in het bezit is van:

- Afgeronde opleiding niveau 3 (monteur gas water warmte , distributiemonteur of buizenlegger);
- Aangevuld met VIAG Allround Vakbekwaam Persoon, Veilig werken langs de weg, BHV en VCA (al deze certificaten kunnen via ons behaald/verlengd worden);
- Geldig rijbewijs B, wel zo handig voor je werkbus.

Wat wij bieden

- Eigen bus, goed gereedschap en een tablet
- Een bovengemiddeld goed salaris
- Vast werk, bij jou in de buurt (regio Kop van Noord-Holland tot Alkmaar)
- Echt een leuk team met fijne collega's
- Voldoende vakantiedagen

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Wanneer jij jezelf wil blijven verbeteren en ontwikkelen, bieden wij diverse cursussen aan zoals veilig werken langs de weg, VCA, VIAG en bhv.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.