Werkvoorbereider Calculator Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie € 3500,- tot € 3900,- per maand

Over de functie

Gas en Water | Werkvoorbereider | Calculator | Infra | CAO Bouw en Infra UTA

Ik zoek vanwege de transitie van gas naar elektra versterking op onze afdeling werkvoorbereiding. Je moet wel van goeden huize komen en uitdagende projecten willen realiseren, want de provincie kent veel grote projecten die gerealiseerd moeten gaan worden. Wil jij een bijdrage leveren aan de nieuwe doelstellingen van de provincie?

Als werkvoorbereider kabels en leidingsystemen vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie projecten voor te bereiden. De grootte van de projecten verschillen en zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd met allemaal hun eigen uitdagingen. Van stadsverwarminsprojecten tot aan ondergrondse infra in de binnenstand. De ene keer houd je je bezig met het reconstrueren van leidingen, de andere dag ben je in de nieuwbouw bezig wanneer een gebied bouw- en woonrijp gemaakt wordt. Zowel hoofd- als dienstleidingen, huisaansluitingen en saneringen. Ben jij dit? Reageer direct op 06-21298202.

Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering en je zorgt dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.

Als je voordat je reageert meer informatie van mij wil ontvangen ben ik bereikbaar op 06-21298202.

Wat wij vragen

We zijn op zoek naar een werkvoorbereider met minimaal 3 jaar relevante werkervaring is soortgelijke functie. Daarnaast beschik je over:

- Affiniteit met de civiele techniek en kennis van de ondergrondse infra;
- Kennis van KLIC, WIN, GIS en RAW-bestekken;
- Goede werkmentaliteit, communicatief sterk, nauwkeurig met verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.

In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Solliciteer direct of neem even contact op als je nog vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.