Monteur Gas en Water (VIAG AVP) Amstelveen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amstelveen
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Monteur Gas Water, Distributiemonteur, Buizenlegger of allround vakman Infra, geef het een naam. Maar wat is er mooier dan met jouw technische vaardigheden bewoners in jouw regio te helpen aan gas- en waterleidingen tot in de woning.

Voor ons team aanleg en onderhoud dienstleidingen gas en water in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren monteur voor wie geen constructie te moeilijk is. Uit ervaring weet je dat in Amsterdam geen leiding ligt als op de KLIC-melding, hier en daar kom je nog een verdwaalde kabel tegen en soms zijn er zelfs wortels van bomen die het werk complexer maken. Dit is geen probleem voor jou, samen met jouw ploeg maak je de werken op een veilige en kwalitatieve manier.
Het leidingwerk is veelzijdig, afwisselend en uitdagend. Daarnaast ben je ook communicatief-vaardig. Jij weet de bewoners op een vriendelijk manier te woord te staan. Jij ziet het als een uitdaging om elke bewoner weer met een glimlach achter te laten. Het aanpassen van de leidingen heeft veel invloed op het dagelijks leven van de mensen.

Dit werk biedt jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je wordt als ploegleider ingezet, je komt te werken in een leuke team, onze collega’s werken al lange tijd samen en samen gaan we kijken naar gerichte cursussen.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Bel, mail of app mij voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek!

Wat wij vragen

Jij bent veel op pad met een team humorvolle collega's en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.Iedere vakman is niet alleen verantwoordelijk voor zijn eigen werken, maar ieder teamlid zet zich hard in om waar nodig collega’s bij te springen.

Naast de juiste instelling ben jij in het bezit van:
- Rijbewijs B (wel handig als jij een eigen bus krijgt);
- VIAG AVP of VP aanwijzing;
- Goed Nederlands in woord en schrift;
- VCA, Veilig werken langs de Weg, A-B keuring vervuilde grond en BHV.

Mis je een van bovengenoemde certificaten, geen probleem, bel me op om met mij te kijken wat er mogelijk is. We leiden graag mensen op.

Wat wij bieden

Om jouw werk goed te kunnen doen bieden wij jou goed onderhouden gereedschap, een eigen bus en een ochtend vrij om deze naar jouw eigen zin in te richten. Zo grijp jij nooit ergens naast en weet je precies wat je allemaal bij je hebt. Door de inzet van jouw betrokken team zorgen we er met elkaar voor dat iedereen elke dag voldaan en op tijd naar huis kan.

Daarnaast kan jij rekenen op:
- Een goed salaris passend bij jouw ervaring en opleiding (bouw-Infra CAO)
- Diverse cursussen (VCA, BHV, Veilig werken of een hygiënisch werken)
- Doorlopend werk bij een stabiele en financieel betrouwbare club
- Veel eigen verantwoordelijk en dus vrijheid
- Ruimte voor eigen inbreng, jij bent de vakman

Tot hier doorgelezen? Pak de telefoon, app bel of mail mij! 06 21 29 82 02 / 0252 62 13 58.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.