Timmerman huurwoning mutatie Beverwijk

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Beverwijk
Salarisindicatie € 2750,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Timmerman Mutatie, beter gezegd; alleskunner of allesdoener! In deze functie houd jij je met alles bezig omtrent het opknappen van een huurwoning uit de sociale huursector. Interesse? Lees dan snel verder!

Veel voorkomende werkzaamheden voor een mutatie timmerman zijn onder andere; het vervangen van vensterbanken, deuren, dorpels en ook het plaatsen van gehele keukens en badkamers behoren tot de functie. Een wcd’tje (wandcontactdoos) verplaatsen of wat houtrot verhelpen? Voor jou is dit geen probleem!

Je stapt ‘s ochtends jouw bedrijfswagen in en rijdt naar de (op je tablet/telefoon) aangegeven locatie. Vanaf je tablet of telefoon lees je wat er allemaal gedaan moet worden aan de huurwoning en dit mag jij eigenhandig invullen in jouw dagplanning. Geen één huurwoning is hetzelfde, laat staan je werkdag als timmerman in deze functie.

Ben jij de renovatie timmerman die diversiteit wilt hebben in zijn werk? Iemand die elke dag iets anders wil oplossen? Druk dan op de sollicitatie knop!

Wat wij vragen

- MBO 2 richting de bouw en/of relevante werkervaring;
- In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen;
- Een rijbewijs B, BE is niet verplicht maar wel een pré.

Wat wij bieden

Ik word erg blij van een gemotiveerde collega! Daarom luister ik altijd aandachtig naar jouw doelen om zo samen een mooi plan te creëren om die te behalen. Door middel van het aanbieden van opleidingen en cursussen probeer ik jou jezelf te laten ontwikkelen. Wil je niet verder leren maar gewoon lekker aan de bak? Ook dat begrijp ik! Dit bied ik je nog meer:

- Een keurig salaris (bouw CAO)
- Bus van de zaak
- Fijne communicatie tussen kantoor en de werkvloer
- Doorlopend werk bij een serieuze werkgever met een informele werksfeer
- 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om meer vrije dagen te sparen (tijd voor tijd)
- Doorgroeimogelijkheden naar project begeleider

Ben je net zo enthousiast als ik? Neem dan contact met me op en solliciteer nu. Ook voor vragen kun je me bereiken op 06 - 19 11 41 80 òf via jim.haazelager@bowers.nl. Samen werken we naar de volgende stap in jouw carrière.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.