ZZP Monteur Gas AVP VIAG Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3350,- per maand

Over de functie

Monteur Gas | Water | Hoofdleidingen | Dienstleidingen | Buizenlegger | VIAG | ZZP

Houd jij van werken in de buitenlucht en ben jij graag met een groep leuke collega's bezig met mooie projecten in de ondergrondse infra en ben jij een monteur gas en water? Lees dan vooral verder! Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een monteur gas en water, die ondanks dat hij ZZP'er is, deel uitmaakt van het team. Je bent fulltime beschikbaar als eerste monteur gas en water voor de regio Noord-Holland.

Spreekt dit jou aan? Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct via de button!

Als monteur ga je aan de slag met diverse projecten op het gebied van aanleg en saneringen van gas en waterleidingen. Denk hierbij aan hoofdleidingen, dienstleidingen, stijgleidingen en huisaansluitingen. We hebben zowel combiklussen (gas/water) als solo-klussen, welke je uitvoert in een vast team die altijd zo wordt samengesteld dat iedereen doet waar hij goed in is. Interesse? Wij hebben meer dan genoeg werk het komende jaar, dus reageer snel
Bij voorkeur heb je ervaring met gietijzer, PVC en lassen én wanneer je in het bezit bent van PE-laspas (NTA 8828) of bereid bent deze te halen, ben je al helemaal ons "top-gewenste" collega.

Een verdere greep uit de werkzaamheden is:
- Je rapporteert de voortgang van de planning;
- Je verricht de werkzaamheden volgens de huidige (strenge) veiligheidsmaatregelen;
- Je bent zelfstandig in staat de het meerwerk te signaleren.

Je komt te werken in een team waar jij veel contact hebt met je collega's (VOP-er, kraanmachinist en grondwerker), maar ook veel overleg hebt met de uitvoerder, projectleider en werkvoorbereider. Wij zoeken specifiek naar een ZZP'er. Hiervoor hanteren wij een goed uurtarief en betalen wij binnen 14 dagen je factuur!

Wat wij vragen

We zijn op zoek naar een eerste monteur gas water warmte. Je bent in het bezit van:

- Afgerond MBO opleiding zoals Buisleggen, Monteur Gas water warmte of Distributiemonteur
- Geldig Veiligheids Instructie Aard Gas met aanwijzing Allround Vakbekwaam Persoon (VIAG AVP)
- Aangevuld met Veilig werken Langs de Weg certificaat, BHV en VCA

Het VIAG certificaat is een vereiste om te kunnen starten, ZZP'ers die niet in het bezit zijn van het bovengenoemde certificaat, komen niet in aanmerking voor de functie. Heb je wel de VIAG VP en mbo buizenleggen en wil je je ontwikkelen tot AVP-er, dan nodigen we je uit wel te reageren.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een leuke club. We zorgen goed voor de ZZP’ers met wie we samenwerken, ze zorgen voor een snelle stroom van betalingen en je komt te werken in een team met een goede werksfeer.

In Bowers, vind je een partij die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo zijn de werktijden flexibel en heb je voldoende vrije tijd. Bovendien kun je rekenen op een korte betaaltermijn van slechts twee weken bij een financieel sterke opdrachtgever.

Klinkt interessant? Solliciteer direct en stuur je cv op! Voor vragen ben ik natuurlijk bereikbaar via de telefoon en Whatsapp.

Bij ons heerst een goede werksfeer waarin we volop bezig zijn met de toekomst; we werken hard, effectief en we werken samen. Je werkt samen met een middelgroot bedrijf met een informele werksfeer en uitdagende projecten. Wij bieden:

- Bij ons verdien je een goed tarief;
- Een prettige werksfeer, waar iedereen wordt ingezet in zijn kracht en collega’s die lang bij ons werken (soms tot aan hen pensioen).
- Werk in een platte organisatie;
- Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei en we stimuleren dat door gerichte opleidingen en cursussen voor je te organiseren, in overleg met jou uiteraard;
- Elke week een betaling, altijd op tijd;
- Een simpele benadering; jij werkt elke week 40 uur, stuurt op vrijdag je factuur en we zorgen dat je op tijd betaald krijgt!

Interesse? Solliciteer direct en ik neem contact met je op! Als je vooraf nog vragen heb kan je ook via Whatsapp bereiken (06-21298202).
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.