Uitvoerder duurzame woningbouw Egmond aan Zee

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Egmond Aan Zee
Salarisindicatie € 3700,- tot € 4300,- per maand

Over de functie

Jij wordt de aanvoerder van een proactieve selectie bouwers die met elkaar een prachtig nieuwbouw project in de rook van Amsterdam willen realiseren. Jouw functie is cruciaal voor een soepel verloop van het bouwproces. Versterk jij ons vakkundige team?

De projecten waar jij als uitvoerder aan de slag gaat bevinden zich tussen Heerhugowaard en Amsterdam-Noord. Dit worden voornamelijk grote woontorens en complete appartementencomplexen met een commerciële plint, variërend tussen 100 en 170 woningen. Anno 2021 vinden wij het belangrijk, met de kennis van nu, om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Dit vertalen wij door in een perfecte logistieke planning, materiaal keuzes en uiteraard en een groene omgeving.

Het is jouw taak als uitvoerder om te zorgen dat het project binnen het vastgestelde tijdsbestek, wordt gerealiseerd. Daarnaast controleer jij of de veiligheidsregels worden nageleefd en of de kwaliteitsnormen hoog is- en hoog blijft! Als uitvoerder ben je constant in contact met de projectleiding en werkvoorbereiding. De uitkomsten hiervan voer je door in de werkzaamheden voor de onderaannemers. Je trekt de kar als uitvoerder en motiveert je teamleden op de bouwplaats. Verder signaleer je als uitvoerder afwijkingen in het bouwproces en los je deze samen met je team gedreven vakmannen op. Je leidt de bouwvergaderingen in de keet en voert functioneringsgesprekken met je medewerkers.

Dus ben jij de aanvoerder die met onze sterspelers deze waanzinnige projecten gaat realiseren? Druk dan op de sollicitatieknop!

Wat wij vragen

- Jij bent een loyale en betrokken collega met passie voor de bouw die organisatorisch sterk is.
- Jij loopt al even mee in de bouw met een gedegen bouwtechnische opleiding.
- Jij bent op de hoogte van alle bouwmethodieken, regelgeving, alle bouwnormen en hebt materiaalkennis.

Wat wij bieden

- Moderne projecten die een bijdrage leveren aan de volgende generatie (projecten waarover jij opschept bij je familie en vrienden).
- Jij bent een belangrijke schakel in het bouwproces, hiervoor ontvang jij een riant maandsalaris, maar vooral de erkenning die jij verdiend.
- Een ruime leaseauto om met het gezin op pad te kunnen.
- Het beste gereedschap en faciliteiten voor jou en jouw team professionals (Festool/Makita).
- Projecten in jouw eigen omgeving zodat jij op tijd bent voor het avondeten.

Ik kom graag met je in contact om hetgeen te bespreken waar jouw hart sneller van gaat kloppen?
jij ook?

Druk op de button hieronder en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.