Bouwkundig uitvoerder renovatie Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie € 3800,- tot € 4700,- per maand

Over de functie

Als uitvoerder werk je zelfstandig aan een bouwproject. In deze rol ben jij bezig met renovatie of transformatie projecten. De projecten die wij nu hebben lopen bevinden zich in Amstelveen waarbij we betaand vastgoed omturnen naar aansprekende wooneenheden.

Op basis van het bestek en de tekeningen voer je het project uit binnen het budget en tijdschema, om het project op te leveren conform het plan. Het is belangrijk dat jij scherp bent op meer- en minderwerk, maar je belangrijkste taak is het zorgdragen voor de dagelijkse organisatie op de bouwplaats. Ook coördineer en controleer je de werkzaamheden welke noodzakelijk zijn voor de kwaliteit en voortgang van het project.

Je instrueert de eigen medewerkers, de onderaannemers, de toeleveranciers en geeft leiding aan assistent uitvoerders. Tevens begeleid je de vooroplevering, werk je opleveringspunten af, verwerk je de bouwplaatsadministratie en verstrek je administratieve gegevens ten behoeve van de algehele kostenbewaking. Kortom om een veelzijdige en uitdagende functie voor een topper.

Wat wij vragen

- Voor deze functie is een afgeronde opleiding mbo+/hbo Bouwkunde of een vergelijkbaar niveau noodzakelijk;
- Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, bent zelfstandig en initiatiefrijk;
- Verdere belangrijke eigenschappen zijn kostenbewustzijn, ondernemerschap, plannen en organiseren en het kunnen overzien van bedrijfsprocessen;
- Affiniteit met automatisering heeft een pre;
- Tevens speel je als uitvoerder een belangrijke rol in het begeleiden van bouwplaatspersoneel;
- Denk hierbij aan BIM, snagstream, digitalisering van documenten middels workflows, gebruik van iPad's e.d.;
- Daarnaast speelt LEAN en ketenintegratie een grote rol binnen onze processen.

Wat wij bieden

Wij vragen jou een hoop inzet en gedrevenheid maar bieden jou op onze beurt een werkplek met enorm veel bouwkundige kennis om je heen. Een team dat bereid is in jou te investeren. Daarnaast mag jij werken aan de meest aansprekende en mooie projecten. Een absolute kans om jouw carrière in een stroomversnelling te zetten.
Daarnaast beseffen wij ons dat wij een goed maar marktconform salaris moeten bieden om de ‘echte’ bouw magnaten binnen boord te kunnen halen bij onze organisatie.

Interesse? Solliciteer direct! Of bel me als je vragen hebt, 06 15294957
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.