Timmerman service en onderhoud Capelle aan den IJssel

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Capelle Aan Den Ijssel
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Als timmerman op zoek naar; een eigen bus, goed gereedschap / materiaal, een 8-urige werkdag (met een gezonde werkdruk) en tablet met daarin jouw eigen planning en werkbonnen? Al met al alles wat je nodig heb om elke dag lekker te kunnen timmeren in jouw eigen omgeving.

Ik ben op zoek naar een timmerman service en onderhoud welke het leuk vindt bouwkundige storingen in en rondom het huis op te lossen voor zowel woning coöperaties als vastgoedbezitters. Jij komt bij bewonders thuis om hun te helpen met; klemmende deuren, lekkages, nieuwe cilinders, deuren vervangen, kozijnen herstellen etc. etc.

Het kan dus voorkomen dat jij naast het reguliere timmerwerk bezig met stukwerk, elektra of tegelwerk, maar waar nodig bel jij kantoor om de juiste onderaannemer in te schakelen. Bijvoorbeeld als er hele wanden gedaan moeten worden, badkamers of voor het elektra ook de meterkast gedaan moet worden.

Al het nodige materiaal heb jij op voorraad in jouw bus. Natuurlijk grijp jij ook wel eens mis. Dan ben jij vrij om het nodige materiaal te bestellen bij de dichtsbijzijnde groothandel. Uiteindelijk gaat het er om dat de storing wordt opgelost en de bewoner tevreden en blij is.

Wanneer jij er niet uit komt, kan jij natuurlijk altijd schakelen met jouw projectleider. Door jouw sociale vaardigheden weet jij precies hoe jij wat extra tijd kan kopen bij de klant zodat hoe dan ook, de klant altijd tevreden is na jouw bezoek.

Ben jij benieuwd of het bonnenwerk / servicewerk iets voor jou is? Dan kom ik graag met jou in contact, 06-21101786.

Wat wij vragen

- 2 a 3 jaar relevante timmer ervaring
- VCA-B of bereid zijn deze te halen
- Rijbewijs B en een veilige rijstyle (je rijdt met een bedrijfsbus)

Wat wij bieden

Jij kan rekenen op:

- Eigen bus, goed gereedschap en een gezonde werkdruk
- Timmerman 1 salaris
- Een proffessioneel en kundig team
- Vakantiedagen
- Een duidelijk en haalbare planning
- Werk in jouw eigen omgeving

Verder vinden wij het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan. Wanneer jij jezelf wilt blijven verbeteren en ontwikkelen, bieden wij diverse cursussen aan zoals een cursus kitten, stuken of tegelen.

Klinkt interessant? Solliciteer direct of bel mij gerust voor meer informatie!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.